Annonceindlæg fra IBM

Podcast: Hvornår cloud – og hvornår ikke?

Følg med, når Computerworlds chefredaktør og IBM Danmarks adm. dir. taler med ledende CIOs om strategi og genvordigheder på den digitale rejse.

Med cloudteknologiens indtog blev alt det gamle jern sendt på pension og serverrummet gjort til mødelokale. Driftsfolkene udskiftede hardwarekonfiguration, kabelbunker og knirkende serverracks med smidige interfaces til at styre alle de nye cloudservices.

Alt blev godt, transparent, enklere og billigere. Eller gjorde det nu også det?

Skyens mange nye valgmuligheder og services har måske løst visse klassiske udfordringer. Men nye er kommet til, og de strategiske it-valg er langtfra blevet nemmere.

I Computerworlds nye podcastserie, Next Step, hører chefredaktør Lars Jacobsen og IBM Danmarks adm. dir. Henrik Bodskov en række digitale topchefer om, hvordan de i praksis navigerer på den digitale rejse.

I hver episode vil en gæst med særlig indsigt i de mange og svære beslutningsprocesser dele ud af deres viden og lære fra sig af valg og fravalg.

For måske er ren cloud slet ikke vejen frem? Hør eksempelvis den danske itelligence-direktør Per Falck Jensen om, hvorfor hybride cloudløsninger bliver stadig mere populære. Samt om, hvordan man håndterer de udfordringer, den hybride strategi giver.

Er fremtiden hybrid? Lyt med her

Du kan også høre om den massive digitale transformationsproces, Salling Group – tidligere Dansk Supermarked – har gennemløbet.

Ja, faktisk er næsten alle koncernens systemer blevet udskiftet gennem de seneste to år, og udskiftningen har endda omfattet selve den digitale rygrad, nemlig Salling Groups SAP-system.

Det interviewer værterne koncernens CIO og Senior Vice President Alan Jensen om – og han vælger for øvrigt ikke cloud for enhver pris.

Salling Group vælger ikke cloud for enhver pris Lyt med her

I tredje episode taler Henrik Bodskov og Lars Jacobsen med Frederik Aakerlund, it-direktør hos Lemvigh-Müller. Danmarks største stål- og teknikgrossist har hele 300.000 varenumre i kataloget, hvilket stiller skrappe krav til det bagvedliggende it-system.

Alligevel lykkedes det Lemvigh-Müller – blandt andet gennem målrettet anvendelse af avancerede analyseredsskaber – at holde en leveringskvalitet på hele 99,86 procent.

Hør om koncernens digitale rejse, om tilvalg og fravald og ikke mindst om, hvilke hvilken del af it-landskabet der egner sig til cloud-løsninger samt om, hvad der giver mere mening at løfte med andre værktøjer.

Det kan du høre mere om i podcastepisoden, hvor Frederik Aakerlund beretter om lange it-kontrakter, digitalisering og om tiden efter corona.

Lemvigh-Müller: 300.000 varenumre og leveringskvalitet på 99,86 procent Lyt med her


Kontaktinfo:

IBM

Prøvensvej 1

2605 Brøndby

https://www.ibm.com/dk-en

Vil du vide mere om annonceindlæg?

Premium
NNIT-selskabet Scales efter nedlukning af svenske og norske selskaber: De store vækstmuligheder ligger i Danmark
Interview: I løbet af 2020 har det NNIT-ejede Scales lukket sine datterselskaber i Norge og Sverige. I stedet fokuserer ERP-selskabet udelukkende på Danmark de næste par år, forklarer, forklarer CEO Hasse Bergman. Se her, hvorfor selskabet har afviklet de to nordiske enheder.
Computerworld
Sundhed.dk er klar med vaccinepas: Sådan finder du det
Regeringen har sendt et digitalt coronapas i udbud, men allerede nu kan du få adgang til et digitalt vaccinepas, der dokumenterer din vaccinationsstatus.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.