Annonceindlæg fra IBM

Podcast: Hvornår cloud – og hvornår ikke?

Følg med, når Computerworlds chefredaktør og IBM Danmarks adm. dir. taler med ledende CIOs om strategi og genvordigheder på den digitale rejse.

Med cloudteknologiens indtog blev alt det gamle jern sendt på pension og serverrummet gjort til mødelokale. Driftsfolkene udskiftede hardwarekonfiguration, kabelbunker og knirkende serverracks med smidige interfaces til at styre alle de nye cloudservices.

Alt blev godt, transparent, enklere og billigere. Eller gjorde det nu også det?

Skyens mange nye valgmuligheder og services har måske løst visse klassiske udfordringer. Men nye er kommet til, og de strategiske it-valg er langtfra blevet nemmere.

I Computerworlds nye podcastserie, Next Step, hører chefredaktør Lars Jacobsen og IBM Danmarks adm. dir. Henrik Bodskov en række digitale topchefer om, hvordan de i praksis navigerer på den digitale rejse.

I hver episode vil en gæst med særlig indsigt i de mange og svære beslutningsprocesser dele ud af deres viden og lære fra sig af valg og fravalg.

For måske er ren cloud slet ikke vejen frem? Hør eksempelvis den danske itelligence-direktør Per Falck Jensen om, hvorfor hybride cloudløsninger bliver stadig mere populære. Samt om, hvordan man håndterer de udfordringer, den hybride strategi giver.

Er fremtiden hybrid? Lyt med her

Du kan også høre om den massive digitale transformationsproces, Salling Group – tidligere Dansk Supermarked – har gennemløbet.

Ja, faktisk er næsten alle koncernens systemer blevet udskiftet gennem de seneste to år, og udskiftningen har endda omfattet selve den digitale rygrad, nemlig Salling Groups SAP-system.

Det interviewer værterne koncernens CIO og Senior Vice President Alan Jensen om – og han vælger for øvrigt ikke cloud for enhver pris.

Salling Group vælger ikke cloud for enhver pris Lyt med her

I tredje episode taler Henrik Bodskov og Lars Jacobsen med Frederik Aakerlund, it-direktør hos Lemvigh-Müller. Danmarks største stål- og teknikgrossist har hele 300.000 varenumre i kataloget, hvilket stiller skrappe krav til det bagvedliggende it-system.

Alligevel lykkedes det Lemvigh-Müller – blandt andet gennem målrettet anvendelse af avancerede analyseredsskaber – at holde en leveringskvalitet på hele 99,86 procent.

Hør om koncernens digitale rejse, om tilvalg og fravald og ikke mindst om, hvilke hvilken del af it-landskabet der egner sig til cloud-løsninger samt om, hvad der giver mere mening at løfte med andre værktøjer.

Det kan du høre mere om i podcastepisoden, hvor Frederik Aakerlund beretter om lange it-kontrakter, digitalisering og om tiden efter corona.

Lemvigh-Müller: 300.000 varenumre og leveringskvalitet på 99,86 procent Lyt med her


Premium
Derfor er SAP ramt af kæmpe nedtur trods stor stigning i indtjeningen
ComputerViews: Mægtige SAP’s markedsværdi er på et øjeblik styrtdykket i den største enkeltstående nedtur for selskabet siden 1999. Selskabet er krise. Se her hvorfor.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan: Beskyt virksomheden effektivt mod mailbårne angreb
Mailserveren er rykket i skyen, typisk i form af Office 365, men det er truslerne også. For trods højt sikkerhedsniveau hos Microsoft er virksomhederne mindst lige så udsat for mailbårne cyberangreb som førhen. Enten i form af social engineering – hvor angriberne prøver at lokke adgangsgivende informationer ud af medarbejderne, i form af phishing eller gennem deciderede malwareangreb. Dertil kommer forsøg på svindel i form af eksempelvis CEO-fraud, falske fakturaer og meget andet. Denne hvidbog giver et opdateret overblik over angrebsformerne og konkrete bud på, hvordan du bedst forebygger, at din virksomhed rammes.