Annonceindlæg fra IBM

Podcast: Hvornår cloud – og hvornår ikke?

Følg med, når Computerworlds chefredaktør og IBM Danmarks adm. dir. taler med ledende CIOs om strategi og genvordigheder på den digitale rejse.

Med cloudteknologiens indtog blev alt det gamle jern sendt på pension og serverrummet gjort til mødelokale. Driftsfolkene udskiftede hardwarekonfiguration, kabelbunker og knirkende serverracks med smidige interfaces til at styre alle de nye cloudservices.

Alt blev godt, transparent, enklere og billigere. Eller gjorde det nu også det?

Skyens mange nye valgmuligheder og services har måske løst visse klassiske udfordringer. Men nye er kommet til, og de strategiske it-valg er langtfra blevet nemmere.

I Computerworlds nye podcastserie, Next Step, hører chefredaktør Lars Jacobsen og IBM Danmarks adm. dir. Henrik Bodskov en række digitale topchefer om, hvordan de i praksis navigerer på den digitale rejse.

I hver episode vil en gæst med særlig indsigt i de mange og svære beslutningsprocesser dele ud af deres viden og lære fra sig af valg og fravalg.

For måske er ren cloud slet ikke vejen frem? Hør eksempelvis den danske itelligence-direktør Per Falck Jensen om, hvorfor hybride cloudløsninger bliver stadig mere populære. Samt om, hvordan man håndterer de udfordringer, den hybride strategi giver.

Er fremtiden hybrid? Lyt med her

Du kan også høre om den massive digitale transformationsproces, Salling Group – tidligere Dansk Supermarked – har gennemløbet.

Ja, faktisk er næsten alle koncernens systemer blevet udskiftet gennem de seneste to år, og udskiftningen har endda omfattet selve den digitale rygrad, nemlig Salling Groups SAP-system.

Det interviewer værterne koncernens CIO og Senior Vice President Alan Jensen om – og han vælger for øvrigt ikke cloud for enhver pris.

Salling Group vælger ikke cloud for enhver pris Lyt med her

I tredje episode taler Henrik Bodskov og Lars Jacobsen med Frederik Aakerlund, it-direktør hos Lemvigh-Müller. Danmarks største stål- og teknikgrossist har hele 300.000 varenumre i kataloget, hvilket stiller skrappe krav til det bagvedliggende it-system.

Alligevel lykkedes det Lemvigh-Müller – blandt andet gennem målrettet anvendelse af avancerede analyseredsskaber – at holde en leveringskvalitet på hele 99,86 procent.

Hør om koncernens digitale rejse, om tilvalg og fravald og ikke mindst om, hvilke hvilken del af it-landskabet der egner sig til cloud-løsninger samt om, hvad der giver mere mening at løfte med andre værktøjer.

Det kan du høre mere om i podcastepisoden, hvor Frederik Aakerlund beretter om lange it-kontrakter, digitalisering og om tiden efter corona.

Lemvigh-Müller: 300.000 varenumre og leveringskvalitet på 99,86 procent Lyt med her


Kontaktinfo:

IBM

Prøvensvej 1

2605 Brøndby

https://www.ibm.com/dk-en

Vil du vide mere om annonceindlæg?

Premium
IBM fortsætter offensiv opkøbsstrategi: Køber en af de største og ældste multicloud-leverandører i USA
IBM opkøber cloud-virksomheden MSP Taos. Det er blot det seneste opkøb fra IBM i jagten på de store cloud-giganter og falder i tråd med IBM's offensive hybrid cloud-strategi.
Computerworld
Verdens tredjestørste smartphone-producent blacklistes af Trump-administrationen
Smartphoneproducenten Xiaomi er blandt de ni nytilkomne på Trump-administrationens sorte liste over kinesiske virksomheder, som amerikanerne ikke længere må investere i.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Cisco Umbrella: Sådan udvikler truslerne sig netop nu
Hver eneste dag håndterer de mere end 30 datacentre under Cisco Umbrella mere end 240 milliarder forespørgsler fra 190 lande. Det giver sikkerhedseksperter hos Cisco Talos et enestående datagrundlag for at kortlægge, hvordan cybertrusselsbilledet udvikler sig. I dette whitepaper kan du læse, hvordan trusselsbilledet har udviklet sig hen over 2020. Men – endnu vigtigere – om, hvordan din organisation bedst forbereder sig på at håndtere truslerne i tiden der kommer.