Topnyhed:Her er Oracles nye danske topchef: Overtager posten fra Ingrid Mjøen

Annonceindlæg fra Hey

Hvordan du får din virksomhed til at vokse med et digitalt boost

Når man driver en virksomhed, så ved man også, hvor svært det kan være at lave effektiv markedsføring,

Effektuv markedsføring kan sprede budskabet om din virksomhed ud til målgruppen. Den gode markedsføring kan være altafgørende for, om din virksomhed oplever succes, uanset om du måler succes i størrelsen på salget, mængden af medarbejdere eller antallet af følgere på Instagram. Der er mange måder, hvorpå man kan booste sin virksomheds markedsføring, og det handler i bund og grund ofte om, at man skal have defineret sin målgruppe helt præcist, og så finde ud af, hvordan man kan nå denne gruppe af mennesker. Er det med online eller offline kanaler? Er det med opslag på Instagram eller Facebook, eller når man dem bedst med fysiske flyers, der bliver delt ud på gaden? Det er dét, du skal finde ud af. Hvis svaret ligger inden for den online verden, hvor begreber som sociale medier ikke ligger langt fra din hverdag, så skal du læse med her. Der er nemlig en meget nem måde, hvorpå man kan forbedre, planlægge og aktivere sin opslag, og løsningen den hedder Hubspot.

Hvad er Hubspot?

Hubspot er en amerikansk virksomhed, som udvikler og brander softwareprodukter via inbound marketing. Virksomheden blev grundlangt af Brian Halligan and Dharmesh Shah tilbage i 2006, og siden da har de oplevet en kæmpe vækst, da moderne forretning stiller rigtig mange krav, som virksomheden kan tilbyde hjælp til at efterkomme. Virksomhedens produkter og services sigter mod at kunne hjælpe deres kunder inden for kunderelationsstyring, marketing på sociale medier, indholdsstyring, webanalyse, søgemaskineoptimering og kundeservice. Det er derfor en oplagt service at gøre brug af, hvis man ønsker at optimere og effektivisere sin aktivitet på de sociale medier.

Hvorfor bruge Hubspot?

Den service, som Hubspot tilbyder, er ret unik, for det giver kunden mulighed for at få en alt i én løsning. Det kan være enormt forvirrende, tidskrævende og svært at få succes på tværs af forskellige online kanaler, og derfor er det enormt brugbart med en løsning som Hubspot, fordi den tillader dig at samle al din aktivitet ét sted. Via dette program kan du lave en plan for dit indhold på tværs af alle kanalerne og sørge for, at alt bliver lagt op på det rigtige tidspunkt. Hubspot er den digitale partner, som du ikke vidste, du havde behov for, men når du først har prøvet det, så går du aldrig tilbage til det enorme manuelle arbejde, der ligger bag succesfuld some aktivitet.

 

Kontaktinfo:

Hey Media Partners

Vestergade 48H 2. Sa

8000 Aarhus C

Evolution Gaming Group AB opkøber Big Time Gaming

Dette indhold er sponsoreret

Alt du skal vide om sikkerhed når du spiller online

I takt med at teknologi er blevet så stor en del af vores hverdag, er hackerangreb blevet en større del af forbrugernes hverdag.

5G skaber fortsat røre i samfundet, men er der overhovedet noget hold i kritikken?

Grupper på Facebook og artikler på andre medier puster til den ild, der er startet, efter at 5G har gjort sit indtog i Danmark og resten af verden.

Det dyreste mobilabonnement kan blive det billigste bredbåndsabonnement

Hvordan finder du det billigste bredbåndsabonnement?

Her er de tre bedste grunde til hvorfor du skal flytte til Odense

Læs med her om, hvorfor Odense er en dejlig by at bo i.

Alt du skal vide om sikkerhed når du spiller online

I takt med at teknologi er blevet så stor en del af vores hverdag, er hackerangreb blevet en større del af forbrugernes hverdag.

Dette skal du huske, når du better online

Det kan være spændende og sjovt at bette online, og der er en masse forskellige sportsgrene og begivenheder, som du kan bette på online.

3 grunde til at være medlem af en a-kasse og en fagforening

Læs med her og bliv klogere på, hvorfor det er en god idé at være medlem af a-kasse og fagforening.

Trådløs overvågning til hjemmet? Her er det, du skal kigge efter

Hvis du værdsætter trygheden i dit hjem og omkring din familie, så overvejer du måske også at investere i et trådløst overvågningssystem til dit hjem?

Ny computer? Sådan sikrer du dig det billigste privatlån

Det er blevet lettere at låne nemme og hurtige penge, som kan bruges med det samme - men det er vigtigt at sammenligne lånetilbud.

Cloudtelefoni er fremtidens telekommunikation

Læs med her og bliv klogere på cloudtelefoni

Disse tre maskiner købte danskerne flere af i 2020

År 2020 var året hvor det meste af tiden blev brugt i hjemmene på grund af nedlukningen af Danmark, som nu har varet i længere tid end et år.

Sådan sparer du penge på din nye byg selv computer

Er du i gang med at bygge din egen computer, eller vil du gerne i gang med at bygge den, så bør du læse denne artikel færdig.

Great gear for the best gaming experience

Gaming is ultra popular all over the world and the popularity is nowhere near its end.

Se flere indlæg

Se alle annonceindlæg

Premium
Oracle klar med afløser for Ingrid Mjøen: Her er den nye danske topchef
Oracle Danmark har udnævnt ny CEO for den danske forretning. Den nye landechef overtager nu tøjlerne fra Ingrid Mjøen, der er rykket videre til en international stilling i Oracle.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Det bedste fra to verdener: Sådan går du i Azure med VMware
Det er blevet langt lettere at rykke dit VMware-miljø til Microsoft Azure – få den korte og præcise forklaring her.