Annonceindlæg fra Hey

Det dyreste mobilabonnement kan blive det billigste bredbåndsabonnement

Hvordan finder du det billigste bredbåndsabonnement?

Du finder det måske ved at droppe brugen af bredbånd og fibernet. I stedet kan du anskaffe dig et ”dyrt” mobilabonnement, som forvandler sig til et smart og billigt mobilabonnement og bredbåndsabonnement samlet i ét. Du undlader at betale for bredbånd og får en besparelse derigennem. Det lyder simpelt og nemt, og det er det faktisk også.

Der kan dog være det problem ved et mobilabonnement med fri data, at det ikke er lige så hurtigt, som du måske er vant til. Du kan få problemer med gaming og måske endda med streaming. Desuden har selv et mobilabonnement med streaming og fri data typisk en stopklods, som bredbånd ikke har, og her kan der opstå problemer.

Hoved og hale i mobilabonnementerne

Et bredbåndsabonnement er ikke billigt, tværtimod. Du finder det ofte til en pris mellem 200 og 300 kr. Hvis du f.eks. er studerende, er det en stor udgift, som smides oven i et mobilabonnement til ca. 100 kr. Altså ender beløbet på noget, der ligner 400 kr. Nu burde besparelsen allerede begynde at give mening.

For med det bedste mobilabonnement vil du måske kunne undgå at betale for bredbånd. Du vil nemlig kunne bruge den data, du får med på dit nye abonnement på computer, tv m.m. Du slår blot internetdeling til på din telefon, og bruger netforbindelsen – præcis som med en router. Selv det dyreste mobilabonnement med musik og underholdning vil ikke komme i nærheden af 400 kr., hvorfor besparelsen er nem at få øje på.

Kræver en bevidst databruger

Udfordringen er så, at bredbånd stadigvæk har nogle fordele frem for mobildata – selv med 4G. Det er ikke helt lige så hurtigt, når det bruges til streaming og gaming. Det har ofte svært ved at håndtere flere forskellige brugere på en gang. Og den største ulempe er, at du skal holde øje med din brug af data, især hvis du ikke har fri data (”fri data” har ofte en begrænsning på ca. 1.000 GB).

Du kan læse mere om, hvor du sparer en bredbåndsudgift med 4G på berlingske.dk. Og gode råd vil være værd at bruge tid på. Dit mobilabonnement med udlandstelefoni og masser af data kan give udfordringer, hvis du gamer og downloader, og du ikke er bevidst om dit dataforbrug. Ender du med at bruge al din data, bliver det svært at ordne dit hjemmearbejde eller bare bruge din telefon. Så hold øje med brugen af data, hvis du vil undgå en dyr ekstraregning.

Supplement til den dårlige dækning

For en gamer eller en meget heftig streamer vil rådet måske ikke være helt så relevant. Dog vil rådet om at bruge dit mobilabonnement med fri tale og en begrænset mængde data til internetdeling stadig være relevant. Hvis du vil game, streame eller arbejde i toget eller lignende kan netforbindelsen ofte være ustabil. Her er fx 4G ofte langt mere pålidelig.

Altså kan du bruge din mobildata som supplement til den ringe dækning, der kan være, når du er på farten. Men afskriv dog ikke mobildata helt. Udrulningen af 5G kan gøre tilbuddet om billigt bredbånd og dyrt mobilabonnement mere relevant.

Kontaktinfo:

Hey Media Partners

Vestergade 48H 2. Sa

8000 Aarhus C

5G skaber fortsat røre i samfundet, men er der overhovedet noget hold i kritikken?

Grupper på Facebook og artikler på andre medier puster til den ild, der er startet, efter at 5G har gjort sit indtog i Danmark og resten af verden.

Her er de tre bedste grunde til hvorfor du skal flytte til Odense

Læs med her om, hvorfor Odense er en dejlig by at bo i.

Alt du skal vide om sikkerhed når du spiller online

I takt med at teknologi er blevet så stor en del af vores hverdag, er hackerangreb blevet en større del af forbrugernes hverdag.

Dette skal du huske, når du better online

Det kan være spændende og sjovt at bette online, og der er en masse forskellige sportsgrene og begivenheder, som du kan bette på online.

3 grunde til at være medlem af en a-kasse og en fagforening

Læs med her og bliv klogere på, hvorfor det er en god idé at være medlem af a-kasse og fagforening.

Trådløs overvågning til hjemmet? Her er det, du skal kigge efter

Hvis du værdsætter trygheden i dit hjem og omkring din familie, så overvejer du måske også at investere i et trådløst overvågningssystem til dit hjem?

Hvordan du får din virksomhed til at vokse med et digitalt boost

Når man driver en virksomhed, så ved man også, hvor svært det kan være at lave effektiv markedsføring,

Ny computer? Sådan sikrer du dig det billigste privatlån

Det er blevet lettere at låne nemme og hurtige penge, som kan bruges med det samme - men det er vigtigt at sammenligne lånetilbud.

Cloudtelefoni er fremtidens telekommunikation

Læs med her og bliv klogere på cloudtelefoni

Disse tre maskiner købte danskerne flere af i 2020

År 2020 var året hvor det meste af tiden blev brugt i hjemmene på grund af nedlukningen af Danmark, som nu har varet i længere tid end et år.

Sådan sparer du penge på din nye byg selv computer

Er du i gang med at bygge din egen computer, eller vil du gerne i gang med at bygge den, så bør du læse denne artikel færdig.

Great gear for the best gaming experience

Gaming is ultra popular all over the world and the popularity is nowhere near its end.

Se flere indlæg

Se alle annonceindlæg

Premium
Efter fem års ejerskab: Sentia Danmark skiller sig af med datacenter for at fokusere på cloud
Sentia Danmark sælger sit datacenter i Glostrup til hollandske Penta Infra. Salget, der er et led i Sentias strategi om at fokusere på cloud-tjenester, indleder samtidig et nyt partnerskab mellem de to selskaber.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.