RSS

Tele & mobil

Mere om Tele & mobil

OnePlus 6T er igen en fin telefon, men der er vist gået rutine i selskabets mobiler.
13. november 2018 kl. 15.55 | (9) | læs »"Det giver altid sådan et sug igennem salen første gang, der bliver vist et livestream oppe på storskærmen."
13. november 2018 kl. 13.59 | læs »Danmark skal i den grad op i gear, hvis ikke vi skal køres helt bag ad dansen af Kina, lyder det fra bekymrede danske techfolk efter besøg i Kina.
12. november 2018 kl. 14.31 | (4) | læs »Apple er klar til at reparere den hundedyre iPhone X samt MacBook Pro kvit og frit, efter selskabet har opdaget fejl i begge enheder.
12. november 2018 kl. 08.24 | (13) | læs »SKI går på jagt efter otte it-leverandører til stor ramme-aftale til mere end 1,6 milliarder kroner.
8. november 2018 kl. 15.53 | læs »Premium
It-branchen har forrygende gang i hjulene med høje vækstrater. Men kraftig opbremsning venter lige forude med kraftig opbremsning i investerings-lysten i Europa.
8. november 2018 kl. 13.17 | læs »Apple plejer ikke at have held med sine billigere iPhones. Det har selskabet i denne omgang.
8. november 2018 kl. 12.30 | læs »Australske Macquarie, der ejer TDC sammen med en række danske pensionskasser, har samarbejdet med den hovedmistænke i den gigantiske udbyttesag, der har ramt Skat.
8. november 2018 kl. 09.36 | (1) | læs »Samsung fremviser enheden ’Infinity Flex’ - det første bud på en funktionel smartphone med et foldbart display. Forvent den i forretningerne en gang i det næste år.
8. november 2018 kl. 08.12 | (2) | læs »
Kommende events
Fremtidens it-ressourcer – sådan tiltrækker og fastholder I de bedste medarbejdere.

Danmark kommer til at mangle 19.000 it-specialister frem mod 2030 – og det kommer til at hæmme de danske virksomheders forretningsevne. På konferencen vil du få inspiration til og konkret viden om, hvordan du får fat i og fastholder de bedste it-profiler i et marked med høj efterspørgsel og relativt få ansøgere.

22. november 2018 | Læs mere


Roundtable: Muligheder og gevinster med RPA

RPA - robot proces automation - er for alvor på vej frem i mange organisationer: Der er meget store muligheder for de fleste organisationer i software-robotter, der er relativt nemme at opsætte.

22. november 2018 | Læs mere


CRM: Bedre og mere effektiv kundehåndtering i en digital tidsalder

Hør om implementering, processer og forandringsledelse - og få et indblik i helt konkrete løsninger, værktøjer og lær hvordan du får effektiviseret den interne administration og løftet kundeoplevelsen

27. november 2018 | Læs mere

Premium
Dansk universitet lukker it-uddannelse efter krav om færre udenlandske studerende: “Det er i høj grad et tilbageskridt”
Aalborg Universitet har meddelt at man lukker i alt syv uddannelser, herunder en it-uddannelse hvor undervisningen idag foregår på engelsk. “Det er i høj grad et tilbageskridt,” lyder det fra IT-Branchen til Computerworld.
Computerworld
Yousee varsler prisstigninger på op til 36 procent - skal være med til at finansiere fiber-udrulning
Yousee varsler prisstigninger på både tv-pakker og bredbånd. Pengene skal blandt andet være med til finansiere fiber-investeringer.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Manden bag Stack Overflow til softwareudviklere og folk i it-branchen: Disse ting skal du lære, hvis du vil undgå at blive tromlet totalt
Interview: Manden bag Stack Overflow og Trello har en opsang til folk i it-branchen. Her er de kompetencer, som du bare skal tilegne dig nu.
White paper
Sådan flytter du din Dynamics løsning i skyen
I dette Whitepaper fokuseres der på hvordan din virksomheds eksisterende Dynamics CRM on-premise løsning kan flyttes i skyen til en Microsoft Dynamics 365 online platform, og hvilke fordele og ulemper der er ved det i forhold til On-premise. Der er i dag bred enighed om, at en online løsning er langt mere omkostningseffektiv og lettere at drifte samtidig med, at den giver betydelig flere fordele i forhold til funktionalitet. Hent dit Whitepaper i dag, og bliv klogere på de næste skridt i processen.