RSS

Tele & mobil

Mere om Tele & mobil

Premium
TDC indsætter nye topchef for bredbåndsfirmaet Hiper. Han afløser selskabets stifter Stig Myken, der i efteråret solgte Hiper til TDC.
15. august 2019 kl. 10.11 | læs »En række Macbooks har defekte batterier, der kan overophede, og det har fået de amerikanske luftfartsmyndigheder til at udstede et forbud.
14. august 2019 kl. 14.27 | læs »I disse dage udruller Google en ny Android-funktion, der gør, at du kan logge ind på flere Google-tjenester med et fingeraftryk.
14. august 2019 kl. 07.45 | (7) | læs »Premium
Interview: TDC's finansdirektør Lasse Pilgaard er godt tilfreds med selskabet nye kvartalsregnskab, der viser, at selskabet taber tusindvis af kunder. For fokus lægges nemlig på værdien af produkterne og ikke på antallet af kunder, lyder det.
13. august 2019 kl. 14.14 | læs »Premium
Danmarks største teleselskab mister tusindvis af kunder. Både mobilkunderne, tv-kunderne og bredbåndskunderne flygter fra TDC i andet kvartal. TDC mener, at tilbagegangen blandt mobilkunderne skyldes prisstigninger. Bredbåndsforretningen oplever den største kundeflugt.
13. august 2019 kl. 11.27 | (1) | læs »En alvorlig sikkerhedsbrist i SQLite kan ramme alle iPhones og iPads, der kører med styresystemer fra iOS 8 og frem.
12. august 2019 kl. 11.25 | (3) | læs »En ny indstilling i Apples nyeste iPhones gør det nærmest umuligt at skifte batteriet udenom Apples service-kanaler.
9. august 2019 kl. 16.14 | (31) | læs »Premium
Huawei slår dørene op for selskabets første udviklerkonference 9. august, hvor den helt store nyhed bliver lanceringen af et nyt styresystem, som er blevet døbt Hongmeng i Kina.
8. august 2019 kl. 13.42 | læs »Telenor har været ude i et fupnummer, hvor teleselskabet har snydt svage kunder og udleveret mobiltelefoner til kriminelle grupper. Nu vil Telenor til bunds i sagen og give kompensation til de kunder, der er blevet ramt af svindel.
8. august 2019 kl. 08.20 | (4) | læs »
Kommende events
Få succes med sourcing - hør erfaringerne fra Widex, Getinge, One Q og Amesto Group

Sourcing er en af de vigtigste strategiske discipliner i moderne it-drift. Uanset om du overvejer at in- eller outsource og hvad enten det er globalt eller lokalt, så kræver det viden og styr på aftaler og kontrakter.

21. august 2019 | Læs mere


Cybertrusler: Få styr på it-sikkerheden – aktuelle trusler, strategi og business continuity

It-sikkerhed er forretningskritisk for alle. Men har du styr på, hvilken type sikkerhed, der er relevant for lige netop din virksomhed? På denne konference tager vi temperaturen på it-sikkerhedslandskabet lige nu og går i dybden med de nyeste tendenser, løsninger og værktøjer på området.

22. august 2019 | Læs mere


Cybertrusler: Få styr på it-sikkerheden – aktuelle trusler, strategi og business continuity

It-sikkerhed er forretningskritisk for alle. Men har du styr på, hvilken type sikkerhed, der er relevant for lige netop din virksomhed? På denne konference tager vi temperaturen på it-sikkerhedslandskabet lige nu og går i dybden med de nyeste tendenser, løsninger og værktøjer på området.

27. august 2019 | Læs mere

Premium
Det næste store it-sikkerhedsområde: ‘Deepfake’ - se her hvad der kan ramme dig
‘Deepfake’ kan blive det næste store it-sikkerhedsområde. Området er under hastig udvikling i takt med, at hackerne tager AI og andre avancerede algoritmer i brug.
Computerworld
Google klar med ny funktion: Nu kan Android-brugere droppe passwordet
I disse dage udruller Google en ny Android-funktion, der gør, at du kan logge ind på flere Google-tjenester med et fingeraftryk.
CIO
Er du omgivet af idioter? ...så er du måske i den opvarmede fase
Klumme: Jeg har endnu ikke været i en virksomhed, der står foran implementeringen af et nyt forretningskoncept, der jubler ved tanken om, at it skal inddrages. Det må vi it-mennesker begynde at forholde os til. Lad os få katten ud af sækken: I rigtig mange virksomheder er akilleshælen
it.
Job & Karriere
Nye danskkrav får ansøgertallet til at falde på IT-Universitetet
Et nyt sprogkrav, der skal begrænse antallet af internationale studerende, har betydet, at 16 procent færre har søgt om at blive optaget på en bacheloruddannelse på IT-Universitetet i København.
White paper
Adfærd og overblik er alfa omega inden for it-sikkerhed. Se her, hvordan du får det.
Et sted, der altid er aktivitet, er på it-sikkerhedsområdet. Det er et fuldtidsjob at overvåge din it-sikkerhed og ingen kan beskytte sig 100 procent mod alle trusler, og der findes ikke én teknologi eller løsning, som kan forhindre et angreb. Det altoverskyggende formål med en Managed Detection & Response løsning er derfor, at du kan sove roligt om natten. En Managed Detection & Response løsning giver dig det overblik over enheder, systemer og trusler, der gør, at du føler dig tryg, og at din virksomheds it fungerer som den skal, og ingen data går tabt eller bliver kompromitteret. I dette whitepaper gør vi dig klogere på, hvordan du får overblik, og hvordan du får identificeret årsagen til angrebet, så du kan sove roligt om natten.