RSS

Tele & mobil

Mere om Tele & mobil

Apple fyrer op endnu et efterårsevent. Kraftfulde sager er at skimte i horisonten.
15. oktober 2021 kl. 10.02 | læs »Det kriseramte it-selskab Conferize sætter direktør Martin Morsing Larsen på porten. Årsag: Målene er ikke blevet nået.
14. oktober 2021 kl. 08.43 | læs »Apple redegører for i en ny rapport, hvordan Apple-brugere vil komme i højere risiko for cyberangreb, hvis EU gennemfører ny lovgivning på området. En advokat beskylder Apples cybersikkerhedsbekymringer for at være ren distraktion.
14. oktober 2021 kl. 07.31 | læs »Mange oplever, at de ikke kan overføre penge igennem den populære betalingstjeneste Mobilepay.
13. oktober 2021 kl. 16.07 | læs »Apple nedjusterer måske mængden af iPhone 13-modeller grundet den kradsende chipmangel som flere industrier oplever lige nu.
13. oktober 2021 kl. 08.36 | læs »Google sagsøger spilselskabet Epic, der står bag Fortnite, for at have undladt at betale Google efter reglerne for brug af Google Play Store.
12. oktober 2021 kl. 14.57 | læs »Børne- og Undervisninsministeriet har sendt et udbud på gaden på 225 millioner kroner. Helt konkret er det Styrelsen for IT og Læring, der er på udkig efter en leverandør til en fireårig rammekontrakt om konsulentydelser til udvikling, support og vedligehold af applikationer.
12. oktober 2021 kl. 11.25 | læs »Norlys kæmper med at få rekrutteret nok folk til it-organisationen, der kører i et hektisk tempo. Nu satser Norlys på, at et nyt universitetssamarbejde skal få endnu flere studerende og nyuddannede til at vælge Norlys som deres fremtidige arbejdsplads. "Vi vil, og vi er også nødt til, at få unge, friske og motiverede nyuddannede folk ind i Norlys," siger Morten Bilgrav Mathiasen, CIO og medlem af koncernledelsen hos Norlys.
7. oktober 2021 kl. 12.41 | læs »Hackere har i fem år i det skjulte haft adgang til systemerne hos et af de største sms-selskaber i USA, som håndterer milliarder af beskeder hvert år.
7. oktober 2021 kl. 08.39 | læs »
Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere