Artikel top billede

Ballmer: Vi har været en lanceringscyklus bagude

Microsoft Partner Konference: Microsofts topchef Steve Ballmer erkender, at Microsoft halter efter konkurrenterne, når det gælder de mobile platforme. Læs om, hvad der er på vej fra Microsoft.

Få overblikket over Microsofts store partnerkonference 2010.

Washington DC, USA Microsoft vil forsøge at komme på omgangshøjde med Apple, der har haft umådelig succes med sin iPhone og iPad.

Det skal ske med kommende masselanceringer af blandt andet tavle-pc'er og lanceringen af Windows 7 smartphone-systemet.

Sådan lød det fra Microsofts topchef, Steve Ballmer, da han mandag skød den årlige konference for Microsofts tusindvis af partnere i gang i Washington DC, USA.

Ganske vist nævnte Steve Ballmer hverken Apple eller Googles Android-styresystem med et ord. Men han erkendte dog, at Microsofts udviklingsarbejde med de for Apple så vildt succesrige produkttyper hidtil har haltet gevaldigt bagefter.

"Vi har været en lancerings-cyklus bagude, og jeg har hørt fra mange partnere, der er meget ivrige efter at vide, hvad vi har på vej," sagde han.

Steve Ballmer forsikrer, at Microsoft arbejder på højtryk med at få nye produkter på gaden, der ikke mindst kan understøtte Microsofts kurs mod cloud computing.

Samtidig skal de nye apparater passes ind i det omfattende produkt-økosystem, som Microsoft regner for at være hovedvåbnet mod konkurrenterne, ligesom de skal være avancerede nok til at kunne håndtere cloud-teknologierne.

Du kan læse Steve Ballmers mening om smarte klienter her.

Når det gælder tavle-pc'er har Apple helt distanceret den øvrige teknologiverden med sin iPad.

Men nu kommer Microsoft snart på banen, lød det fra Steve Ballmer.

Inden for de kommende få måneder vil blandt andre Dell, Acer, Sony, Samsung og Toshiba lancere nye tavle-pcer, der kommer til at køre på Microsofts styresystemer.

Få overblikket over Microsofts store partnerkonference 2010.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere