Artikel top billede

VMware vinker farvel til finanskrisens sløje salgstal

Salget af licenser buldrer frem hos VMware, som lægger finanskrisen bag sig.

Der er kom gang i salget af virtualiserings-software fra VMware.

Det afslører selskabets regnskab for årets andet kvartal. Virksomhedens omsætning steg i årets andet kvartal med 48 procent i forhold til samme kvartal sidste år.

Firmaet fremhæver i en regnskabsmeddelelse, at fremgangen skyldes, at virksomheder anerkender den værdi, som VMwares produkter har i bestræbelserne på at få en bedre it-infrastruktur.

"Vores stærke resultat i andet kvartal var drevet af efterspørgsel over en bred kam af alle produktioner og regioner," udtaler finansdirektør Mark Peek fra VMware i en pressemeddelelse.

Følger Intel-tendens

Omsætningen i årets andet kvartal endte på 3,9 milliarder kroner og med et resultat på 435 millioner kroner.

"I årets tredje kvartal forventer vi, at omsætningen fra licenser vil blive flad fortløbende og den totale omsætning vil vokse til mellem 680 og 705 millioner dollar (3,9 og 4,1 milliarder kroner, red.)," siger finansdirektøren videre.

Resultatet fra VMware kommer ugen efter, at chipgiganten Intel viste gode tegn med en stærk fremgang i omsætningen, mens IBM i forgårs lagde en dæmper på optimismen med et skuffende regnskab.

VMware omsatte i hele 2009 for mere end 11 milliarder kroner. Selskabet har på verdensplan mere end 190.000 kunder,

Se regnskabet her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere