Artikel top billede

Microsoft-topchef stopper til sommer

Øverste chef for Microsofts server-forretning, veteranen Bob Muglia, mister jobbet. Se her hvorfor.

Læs også: Derfor ryger Bob Muglia ud af Microsoft

Microsofts øverste chef for selskabet server-forretning, Bob Muglia, stopper i Microsoft.

Ifølge en besked, som selskabets koncernchef, Steve Ballmer, udsendte mandag, vil Bob Muglia have sidste arbejdsdag til sommer.

Bob Muglia vil dog forblive i spidsen for forretningsdivisionen Server and Tools Business (STB), indtil hans afløser er fundet, hedder det.

Behov for nye kræfter

I meddelelsen fremhæver Steve Ballmer, som det sig hør og bør, Bob Muglias bidrag til, at STB er blevet opbygget til en multimilliard-dollar forretning for Microsoft.

Samtidig peger han dog på, at der kan være behov for en anden mand til at drive udviklingen fremad.

Steve Ballmer skriver, at han og Muglia i et stykke tid har drøftet den overordnede forretning og de ting, der er brug for, hvis væksten skal accellereres yderligere.

"I den sammenhæng har jeg besluttet, at tiden er inde til, at STB skal have ny chef. Det er en simpel erkendelse af, at alle forretninger gennemgår cyklusser,, og at der er brug for forskellige chefer til at varetage de forskellige niveauer," skriver han.

Bob Muglia har været ansat i Microsoft i 23 år og har stået i spidsen for blandt andet udvikling af Microsoft Office, Windows NT og forskellige online-rettede forretninger som ikke mindst selskabets offensiv på cloud-området.

Læs også: Derfor ryger Bob Muglia ud af Microsoft




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere