Artikel top billede

Onfone gør klar til børsnotering

Onfone gør klar til at høste gevinsten på den voldsomme kundetilgang, som selskabet oplever. En børsnotering begynder at tegne sig i horisonten.

Læs også:

Telenor-topchef: Lave priser skader os alle.

TDC-boss: Onfone gør ondt på hele branchen.

Besked til Onfone: Glem drømmen om at blive solgt.

Onfone med underskud trods Lars Bom-succes.

Det fremadstormende mobilselskab Onfone overvejer at lade sig børsnotere, hvis ikke der dukker en ekstern køber op, der er villig til at lægge kassen på bordet.

Ifølge Børsen skyldes overvejelserne den voldsomme vækst, som selskabet oplever.

Onfone venter at nå en halv million kunder og en omsætning på en milliard kroner om året inden for de næste to år. Onfone venter at runde de 200.000 kunder i år.

"Det går utroligt stærkt. Til trods for at konkurrenterne har meldt sig med tilsvarende produkter, så fortsætter væksten," siger Peter Wilmar Christensen, der er bestyrelsesformand og ejer af 49 procent af aktierne, til Børsen.

Sælges eller børsnoteres

Onfones hovedvåben er ekstremt lave priser, der tidligere har fået konkurrenter til at vride sig. For eksempel mener Telenor, at det hårde prispres er til skade for os alle, mens TDC også kan mærke presset fra Onfone.

Trods væksten i kundeantal og omsætning har Onfone umanerligt svært ved at tjene penge, hvilket du kan læse mere om her.

Der har tidligere været vurderinger fremme om, at selskabet slet ikke er interesseret i at tjene penge, men ene og alene arbejder på at opbygge en stor kundebase med henblik på at lade sig opkøbe.

De øvrige store teleselskaber har dog indtil videre ikke været interesseret i at købe Onfone, men hælder mere til at lade selskabet gå planken ud.

Det er her, at en mulig børsnotering kommer ind i billedet.

"Muligheden er, at et eksternt selskab kommer ude fra og køber os, eller at vi børsnoterer selskabet," siger Peter Wilmar Christensen til Børsen.

Læs også:

Telenor-topchef: Lave priser skader os alle.

TDC-boss: Onfone gør ondt på hele branchen.

Besked til Onfone: Glem drømmen om at blive solgt.

Onfone med underskud trods Lars Bom-succes.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere