Artikel top billede

Foto: Wolfram Scheibe. (Foto: Wolfram Scheible / SAP AG /)

Jim Snabe hamrer SAP-salget op med 3,5 milliarder

SAP med danske Jim Hagemann Snabe i spidsen sælger hele 26 procent mere software.

Den tyske softwarevirksomhed SAP, der udvikler forretningssoftware, gik pænt frem i årets andet kvartal.
 
Det viser det kvartalsregnskab, som den tyske koncern netop har udsendt.
 
Selskabet, der har danske Jim Hagemann Snabe som en af to sidestillede topchefer, omsatte i årets andet kvartal for 24,6 milliarder kroner, hvilket var 14 procent bedre end samme periode året før.
 
"Vi er vidne til en strukturel ændring i it-markedet. Kunderne flytter flere af deres investeringer over imod software, da det fortsætter med at udgøre en stadig større og mere vigtig del af teknologi-beholdningen," udtaler Jim Hagemann Snabe, der bærer titlen co-CEO i SAP.
 
Salg af software, der udgør seks milliarder kroner i andet kvartal, gik frem med 26 procent.
 
Købte op
SAP købte sidste år virksomheden Sybase for 34 milliarder kroner. Sybase havde en fod inden for markedet for forretningssoftware til mobile enheder, og det var netop den del af forretningen, som SAP gerne ville have fingre i.
 
"Vi fokuserer vores strategi på innovation på rette tidspunkt, og vi er nu ved at omdefinere industrien med vores mobilitet, in-memory og løsninger i skyen. Innovation driver igen væksten hos SAP," siger Jim Hagemann Snabe videre i SAP's regnskabsmeddelelse.
 
Udover de bedre resultater på toplinjen formåede SAP også at forbedre bundlinjen. Resultatet efter skat blev 7,4 milliarder kroner i årets andet kvartal. En fremgang på 13 procent.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere