Artikel top billede

Foto: Wolfram Scheibe.

Jim Snabe hamrer SAP-salget op med 3,5 milliarder

SAP med danske Jim Hagemann Snabe i spidsen sælger hele 26 procent mere software.

Den tyske softwarevirksomhed SAP, der udvikler forretningssoftware, gik pænt frem i årets andet kvartal.
 
Det viser det kvartalsregnskab, som den tyske koncern netop har udsendt.
 
Selskabet, der har danske Jim Hagemann Snabe som en af to sidestillede topchefer, omsatte i årets andet kvartal for 24,6 milliarder kroner, hvilket var 14 procent bedre end samme periode året før.
 
"Vi er vidne til en strukturel ændring i it-markedet. Kunderne flytter flere af deres investeringer over imod software, da det fortsætter med at udgøre en stadig større og mere vigtig del af teknologi-beholdningen," udtaler Jim Hagemann Snabe, der bærer titlen co-CEO i SAP.
 
Salg af software, der udgør seks milliarder kroner i andet kvartal, gik frem med 26 procent.
 
Købte op
SAP købte sidste år virksomheden Sybase for 34 milliarder kroner. Sybase havde en fod inden for markedet for forretningssoftware til mobile enheder, og det var netop den del af forretningen, som SAP gerne ville have fingre i.
 
"Vi fokuserer vores strategi på innovation på rette tidspunkt, og vi er nu ved at omdefinere industrien med vores mobilitet, in-memory og løsninger i skyen. Innovation driver igen væksten hos SAP," siger Jim Hagemann Snabe videre i SAP's regnskabsmeddelelse.
 
Udover de bedre resultater på toplinjen formåede SAP også at forbedre bundlinjen. Resultatet efter skat blev 7,4 milliarder kroner i årets andet kvartal. En fremgang på 13 procent.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere