Artikel top billede

Foto: Wolfram Scheibe.

Jim Snabe hamrer SAP-salget op med 3,5 milliarder

SAP med danske Jim Hagemann Snabe i spidsen sælger hele 26 procent mere software.

Den tyske softwarevirksomhed SAP, der udvikler forretningssoftware, gik pænt frem i årets andet kvartal.
 
Det viser det kvartalsregnskab, som den tyske koncern netop har udsendt.
 
Selskabet, der har danske Jim Hagemann Snabe som en af to sidestillede topchefer, omsatte i årets andet kvartal for 24,6 milliarder kroner, hvilket var 14 procent bedre end samme periode året før.
 
"Vi er vidne til en strukturel ændring i it-markedet. Kunderne flytter flere af deres investeringer over imod software, da det fortsætter med at udgøre en stadig større og mere vigtig del af teknologi-beholdningen," udtaler Jim Hagemann Snabe, der bærer titlen co-CEO i SAP.
 
Salg af software, der udgør seks milliarder kroner i andet kvartal, gik frem med 26 procent.
 
Købte op
SAP købte sidste år virksomheden Sybase for 34 milliarder kroner. Sybase havde en fod inden for markedet for forretningssoftware til mobile enheder, og det var netop den del af forretningen, som SAP gerne ville have fingre i.
 
"Vi fokuserer vores strategi på innovation på rette tidspunkt, og vi er nu ved at omdefinere industrien med vores mobilitet, in-memory og løsninger i skyen. Innovation driver igen væksten hos SAP," siger Jim Hagemann Snabe videre i SAP's regnskabsmeddelelse.
 
Udover de bedre resultater på toplinjen formåede SAP også at forbedre bundlinjen. Resultatet efter skat blev 7,4 milliarder kroner i årets andet kvartal. En fremgang på 13 procent.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere