Artikel top billede

Screenshot fra "All is not lost". Videoen er blevet til i samarbejde med dansegruppen Pilobolus og instruktøren Trish Sie.

Send dit eget budskab i ny HTML5-musikvideo

Google og rockbandet OK Go har lavet et Chrome-eksperiment, hvor dit eget budskab trylles frem af barfodede dansere.

I takt med udbredelsen af webteknologien HTML5 bliver mulighederne og kreativiteten på nettet større og større.

Et godt eksempel på, hvad der kan lade sig gøre idag, er musikvideoen "All is not lost".

Det er det amerikanske rockband OK Go, der er kendt for en række vilde videoeksperimenter, som har teamet op med Google for at give filmen et ekstra element.

Resultatet er en række simultant bevægende vinduer, hvor bandet i selskab med gruppen Pilobolus danser sig igennem en imponerende koreografi iført mintgrønne spandexdrager.

Det hele opleves nedefra gennem et gennemsigtigt gulv.

Bliv en del af eksperimentet 
Det er ikke første gang, at Google samarbejder med musikere for at illustrere velsignelserne ved HTML5.

I musikvideoen til Arcade Fires "We used to wait" blev billeder af dit barndomshjem ved hjælp af Google Maps og Street View en del af filmens visuelle udtryk.

I "All is not lost" får du i stedet mulighed for at inkorporere din egen besked i filmen.

Inden du trykker på play, skriver du dine ord i et tekstfelt, hvorefter budskabet dukker op senere i musikvidoen, hvor de mange dansere former bogstaverne med sine bare fødder.

Du kan selv se og prøve musikvideoen på allisnotlo.st. Den er optimeret til Google Chrome, men virker også med andre nyere browsere, der understøtter de nødvendige HTML5-komponenter.

Du kan også få et kig bag kulisserne i denne video:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Topdanmark forventer eksplosion i antal kundehenvendelser: Investerer massivt i teknologi til at løse udfordringen
Topdanmark står med et eksplosivt stigende antal kundehenvendelser i de kommende år, som en række nye teknologier skal afhjælpe. Der er dog ikke en konkret forretningscase for uprøvede teknologier, forklarer CTO Thomas Erichsen, som alligevel kaster massive investeringer efter nye værktøjer.
Computerworld
Ny rekord: Her er elbilen med den længste rækkevidde / Få timer til at Apple er klar med ny iOS 15 / Teslas vilde model S Plaid sætter fantomtid på hæderkronet bane
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Ryk VMware i skyen og kom videre på den digitale rejse
Det er blevet langt lettere at rykke dit VMware-miljø til Microsoft Azure – få den korte og præcise forklaring her.