Artikel top billede

Overblik: Farvel Steve - og tak for sangen

Teknologibranchens mest succesrige topchef er syg og kan ikke holde til at passe sit job længere. Få overblikket over Steve Jobs' pludselige exit.

Der er gået et sus gennem hele teknologibranchen med Steve Jobs' beslutning om at trække sig fra posten som topchef for det selskab, hvis enorme succes han ene mand personificerer.

Apples aktieværdi er strøget nedad med 90 milliarder kroner efter meldingen kom ud, og den teknologiske verden er (nærmest) ramt af sorg.

Steve Jobs har været syg i syv år. Han har været langtidssygemeldt flere gange og fik transplanteret en ny lever for nogle år siden.

Offentligheden har løbende kunnet følge med i Steve Jobs sygdom. Han er blevet tyndere og tyndere for hver offentlig fremtræden, han har haft, siden han i januar igen blev langtidssygemeldt.

Selv skriver han i sit afskedsbrev, at han ikke længere er i stand til at løfte de nødvendige opgaver som topchef for selskabet.

Få det fulde overblik over Steve Jobs afgang som topchef for et af verdens for tidens mest stilskabende og succesrige selskaber.

Klik på hvert link herunder for at få mere at vide.


Steve Jobs stopper som topchef for Apple
Apples topchef, Steve Jobs, stopper som topchef for selskabet.


Her er Steve Jobs' afskedsbrev
Steve Jobs skriver i sit afskedsbrev, at han ikke længere er i stand til at udføre de opgaver, som stillingen som topchef i Apple kræver. Se hele hans afskedsbrev her.


Apple om Steve Jobs exit: Vi har vidst det i årevis
Der har været stor tvivl om Apples fremtid efter Steve Jobs. Men selskabet har haft sin arvefølge klar i årevis. Alligevel er teknologi-verdenen bekymret over Steve Jobs' exit.


Her er Steve Jobs' liv med Apple
I 40 år har Steve Jobs' liv været synonymt med Apple. 40 turbulente år med op- og nedture og nogle af it-verdenens helt store successer.


Apple-fans verden over: Kom tilbage, Steve
Nyheden om, at Steve Jobs stopper i Apple, får alverdens Apple-fans til at fare til tasterne.


Der er tillid til Apples nye konge
Trods Steve Jobs' store betydning for Apples brand er der tiltro til, at virksomhedens image overlever regent-skiftet. Men det er nogle store sko, tronfølgeren skal udfylde, og det bliver ikke uden udfordringer.


Galleri: Her er Apples Steve Jobs gennem tiderne
Apples altdominerende frontfigur stopper som direktør i selskabet. Se billederne af Steve Jobs helt tilbage fra 1976, da han stiftede Apple.


Galleri: Her er Apples nye hovedkvarter - skal ligne et rumskib
Apple vil bygge et gigantisk hovedkvarter, der skal ligne et rumskib, som netop er landet. Se billederne her.


Overblik: De stærke folk bag Apples enorme succes
Lige bag Apples berømte topchef, Steve Jobs, står der en stribe magtfulde topchefer og støber de kugler, der ligger til grund for Apples enorme succes i de seneste år. Mød dem her.


Her er Steve Jobs' oplagte efterfølger
Han er manden, der af de fleste regnes for at være den næste topchef i Apple.


Ny bog: Syg Steve Jobs arbejder på sin livshistorie
Apples sygemeldte topchef, Steve Jobs, fortæller i kommende bog om sit liv. Se her, hvornår den ventes at lande i bogbutikkerne.


Steve Jobs sygdom kan blive katastrofal for Apple
ComputerViews: Uden Steve Jobs kan situationen blive kritisk for Apple. Og det er Apple selv ude om. Offentligheden er i vildrede, og investorerne er nervøse. Vil han overhovedet komme tilbage?




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere