Artikel top billede

Ny bog: Syg Steve Jobs arbejder på sin livshistorie

Apples sygemeldte topchef, Steve Jobs, fortæller i kommende bog om sit liv. Se her, hvornår den ventes at lande i bogbutikkerne.

Apples topchef, den kræftsyge Steve Jobs, arbejder på livet løs på sin livshistorie, der med henvisning til selskabets historie og Bibelen kommer til at hedde, 'iSteve, The Book of Jobs.'

Selvbiografien ventes udgivet i begyndelsen af 2012. Den bliver i øjeblikket skrevet af den amerikanske journalist Walter Isaacson, der fungerer som ghost writer med 56-årige Steve Jobs som fortæller.

Det amerikanske forlag bag bogen, Simon & Schuster, meddeler, at der bliver tale om en "unik historie om et revolutionerende geni."

De overordnede træk i Steve Jobs arbejdsliv er ganske velkendte: Etableringen af selskabet, hans fyring i 1985, hans tilbagevenden i 1996 og selskabets opstigning mod firmamentet med ham ved roret med skarpt fokus på æstetik og brugervenlighed.

Har flyttet hele industrien

Lanceringerne af iPod, iPhone og iPad og disse lanceringers effekt på hele it-industrien (og Apples indtjening) er allerede i dag berømte.

Bogen kommer imidlertid angiveligt også til at indeholde nye oplysninger om Steve Jobs karriere og liv - inklusive hans adoption af et barn, hans kræftsygdom og levertransplantation samt hans buddhistiske tro.

Steve Jobs har siden januar været på sygeorlov fra sit job som øverste mand i Apple. Du kan læse om hans sygemelding her.

Det er tredje gang inden for de seneste år, at han har været langtidssygemeldt, men i modsætning til de øvrige gange, har han denne gang ikke meddelt nogen dato for, hvornår han venter at være tilbage i Apple igen.

Hans seneste offentlige optræden var i begyndelsen af marts til præsentationen af den kommende iPad 2. Du kan se hans optræden her.

Der er blevet udgivet adskillige bøger om Steve Jobs gennem årene, men han har aldrig selv stået bag en biografi og har faktisk tidligere haft en del sammenstød med skribenter, der har skrevet om ham.

Han udelukkede således forlaget bag en biografi fra 2005 fra iTunes-butikken, fordi han var utilfreds med bogens indhold.

Læs også:

Overblik: Er Steve Jobs fortidens mand for Apple.

Steve Jobs sygdom kan blive katastrofal for Apple.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere