Den første Apple I til salg

Et stykke computer-historie kommer under hammeren tirsdag den 29. juni hos La Salle Gallery i San Francisco; den første Apple I computer fra 1976, der blev bygget i hånden af Steve Jobs og Steve Wozniak. Galleriet regner med en pris på mindst 40.000 dollars for computeren, der leveres med dokumentation for ægtheden i form af to checks, som er udskrevet af køberen for maskinen og dens software. Den oprindelige dokumentation, en tynd sag på otte sider, medfølger også. På samme auktion sælges også en Mac-prototype kaldet GLM, der forventes at indbringe 6.000 dollars, og en LISA-computer, der sandsynligvis vil blive solgt for omkring 2.000 dollars.

Man kan afgive bud over Internet indtil en halv time inden auktionen.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Targit A/S
    Udvikling og salg af software til business intelligence.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    EA Excellence Day

    Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

    23. april 2024 | Læs mere


    AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

    Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

    24. april 2024 | Læs mere


    Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

    Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

    25. april 2024 | Læs mere