Newsbooster ApS under tvangsopløsning

Et manglende årsregnskab har ført til en anmodning om tvangsopløsning af Newsbooster ApS. Selskabet driver ikke selve nyhedstjenesten, men er kun til for at køre de juridiske holmgange med de danske dagblade, oplyser redaktøren Nicolai Lassen.

Selvom serverne for nyhedssøgetjenesten Newsbooster ikke svarer mandag formiddag, er alt vel, forsikrer den administrerende direktør Anders Lautrup-Larsen. Der er blot tale om opgradering.

Imidlertid figurerer der en anmodning om tvangsopløsning af selskabet Newsbooster ApS på Erhvervs- og Selskabsstyrelsens daglige liste. Det varsler ikke tjenestens lukning, understreger redaktøren Nicolai Lassen med henvisning til, at tjenesten drives af et britisk registreret selskab.

- Vi flyttede jo derover som konsekvens af dommen i fogedretten i sommer for at beskytte tjenesten mod eventuelle krav fra dagbladene. Tilbage til at køre retssagen herhjemme har vi så anpartsselskabet, forklarer redaktøren.

Newsbooster skal snart i Sø- og Handelsretten, hvor dagbladene har anlagt en såkaldt justifikationssag for at få gjort fogedforbuddet permanent. Via advokater udveksler nyhedsselskabet nu skrivelser med Danske Dagblades Forening inden det første retsmøde, der endnu ikke er berammet.

Det nu opløsningstruede anpartsselskab mangler at indlevere et årsregnskab, og derfor har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen iværksat proceduren henimod en tvangsopløsning.

- Ja, det er selvfølgelig irriterende, men det er en ørefigen til mig, der ikke har sørget for at få regnskabet afsted. Men jeg har jo haft andre ting at tænke på, siger Nicolai Lassen.

Ifølge Nicolai Lassen vil der snart blive fundet en løsning på problemet - eksempelvis ved, at der bliver skudt nye penge ind i Newsbooster ApS. Han regner derfor med, at der vil være en løsning på plads inden for fire til otte uger.

Vil du vide mere om Newsbooster?B>
NewsScanner overvåger 300+ medier
Prøv gratis i 30 dage.

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Delivering enduring customer engagement: Why now is the time to invest in a solid data foundation

Never has it been more important to have a robust data management strategy that enables a 360 view of the customer. The most successful companies in the current environment are harnessing the value of their data by proactively monitoring changes in customer behaviors & experiences and making targeted investments to address them.Hear firsthand how Maersk is offering a completely differentiated customer experience by putting data at the heart of their digital-transformation journey.

23. april 2021 | Læs mere


Digital konference: Træf det rigtige cloud-valg - fokus på strategi bag og muligheder med hybrid- og multi-cloud

Få indsigt i de strategiske valg, som en række førende CIO'er har foretaget på cloud-området - og hør hvordan hybrid- og multi cloud-tilgangen giver en række fordele - hvis du vel og mærke kan få sikkerhed, release cycles og flere teknologi-stakke til at gå op i en højere enhed.

28. april 2021 | Læs mere


Brug af kunstig intelligens i den kommunale sagsbehandling

Der er behov for en kritisk samfundsdebat om brug af kunstig intelligens i det offentlige. Vi sætter derfor fokus på, hvilke udfordringer og muligheder der er, og hvilke rettigheder borgerne har i en sådan en situation, hvor sagsbehandlingen og afgørelserne er truffet på baggrund af kunstig intelligens. Og hør hvordan nogle af de kommuner, der har erfaringer med brug af kunstig intelligens, har formået at anvende denne teknologi.

29. april 2021 | Læs mere


Premium
Atea stormer frem: Her er de 20 it-leverandører som branchen mener har de bedste produkter, ydelser og service
Computerworld Image 2021: Disse 20 selskaber leverer ifølge det professionelle it-Danmark de bedste produkter, de bedste ydelser og har den bedste service. Se listen her.
Computerworld
Nu er de her: Efter flere års rygter lancerer Apple Airtags
Langt om længe kan du købe Apples Airtags. De kan modstå støv og vand, og samtidig gør de det muligt for millioner af iPhone-brugere at hjælpe dig med at finde dine nøgler.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.