Newsbooster ApS under tvangsopløsning

Et manglende årsregnskab har ført til en anmodning om tvangsopløsning af Newsbooster ApS. Selskabet driver ikke selve nyhedstjenesten, men er kun til for at køre de juridiske holmgange med de danske dagblade, oplyser redaktøren Nicolai Lassen.

Selvom serverne for nyhedssøgetjenesten Newsbooster ikke svarer mandag formiddag, er alt vel, forsikrer den administrerende direktør Anders Lautrup-Larsen. Der er blot tale om opgradering.

Imidlertid figurerer der en anmodning om tvangsopløsning af selskabet Newsbooster ApS på Erhvervs- og Selskabsstyrelsens daglige liste. Det varsler ikke tjenestens lukning, understreger redaktøren Nicolai Lassen med henvisning til, at tjenesten drives af et britisk registreret selskab.

- Vi flyttede jo derover som konsekvens af dommen i fogedretten i sommer for at beskytte tjenesten mod eventuelle krav fra dagbladene. Tilbage til at køre retssagen herhjemme har vi så anpartsselskabet, forklarer redaktøren.

Newsbooster skal snart i Sø- og Handelsretten, hvor dagbladene har anlagt en såkaldt justifikationssag for at få gjort fogedforbuddet permanent. Via advokater udveksler nyhedsselskabet nu skrivelser med Danske Dagblades Forening inden det første retsmøde, der endnu ikke er berammet.

Det nu opløsningstruede anpartsselskab mangler at indlevere et årsregnskab, og derfor har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen iværksat proceduren henimod en tvangsopløsning.

- Ja, det er selvfølgelig irriterende, men det er en ørefigen til mig, der ikke har sørget for at få regnskabet afsted. Men jeg har jo haft andre ting at tænke på, siger Nicolai Lassen.

Ifølge Nicolai Lassen vil der snart blive fundet en løsning på problemet - eksempelvis ved, at der bliver skudt nye penge ind i Newsbooster ApS. Han regner derfor med, at der vil være en løsning på plads inden for fire til otte uger.

Vil du vide mere om Newsbooster?B>
NewsScanner overvåger 300+ medier
Prøv gratis i 30 dage.




IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Delivery Manager

Danske Commodities A/S

Senior software developer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere