Mobil-taletid nu under en krone per minut

CBB Mobil har brudt grænsen og sælger fra i morgen mobil taletid for 99 øre per minut. Selskabet vil hellere tilbyde lave priser end give tilskud til mobiltelefoner, siger direktøren, der samtidig præsenterer et millionoverskud for 2002.

Priskrigen hos discount-teleselskaberne i mobilbranchen runder en ny milepæl, når CBB Mobil fra 1. april sænker prisen på mobilminutter til under én krone.

Helt nøjagtig 99 øre skal det koste at tale i et minut hos lavprisselskabet, som dermed forsøger at fremkalde nye panderynker hos selskaber som Telmore og Smarttalk.

Telmore satte i forrige uge prisen per minut ned til 1,10 kroner, mens Smarttalk kræver 1,15 kroner per minut.

På sidelinjen står TDC med sit Mixit-abonnement, hvor priserne er uændret 1,30 kroner per minut og 25 øre per SMS-besked.

Telia har desuden netop lanceret et ungdomsabonnement, Xpress, hvor SMS-beskederne er gratis, når man har betalt et månedligt abonnement på 120 kroner. Minutprisen er 1,20 kroner.

Smarttalk billigst på SMS

Hos CBB Mobil tager man fortsat 24 øre for en SMS-besked, mens Telmore forlanger 20 øre og Smarttalk kun 15 øre.

Umiddelbart har Smarttalk derfor ikke tænkt sig at reagere på den nye lavpris fra CBB Mobil.

- Vi har Danmarks billigste SMS, og det holder vi fast i. Her er vi 37,5 procent billigere end CBB Mobil. Også selv om de har minutpriser, der er 14 procent under vores, siger forretningschef Anne Raaen Rasmussen, Smarttalk.

Telmore holder sig også tilbage:

- Vi tager det til efterretning, men foretager os ikke noget af den grund. Men hvis vores kundetal bliver truet, reagerer vi prompte, siger direktør Frank Rasmussen, Telmore.

Direktør Teddy Søgaard Pedersen, CBB Mobil, vil hellere bruge pengene på lave priser end på tilskud til mobiltelefoner.

- Det er en usund branche, der lever af at købe kunder ved at sælge dem billige mobiltelefoner og derefter stavnsbinde dem til et abonnement, der ikke er konkurrencedygtigt, siger Teddy Søgaard Pedersen.

Lavpris giver overskud

De lave priser har i flere tilfælde sendt CBB Mobil til tops på IT- og Telestyrelsens prisguider, og det har hjulpet CBB Mobil med at blive kendt, selvom marketingbudgettet er beskedent.

Ifølge direktøren har det andet leveår allerede givet firmaet et pænt overskud:

- Vi kom ud af 2002 med et overskud på godt syv millioner på bundlinjen, siger Teddy Søgaard Pedersen.

Til sammenligning har Telmore netop meldt ud om et overskud før skat i 2002 på 34 millioner kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere