Artikel top billede

Folio 13 vil indeholde en skærm på 13,3 tommer, veje 1,5 kilo og være 1,8 centimeter tyk.

HP afslører sin første ultrabook til forretningsbrug

HP vil sælge ultrabook'en Folio som en "bro mellem ens personlige og professionelle liv", eftersom den kombinerer forbrugerprodukternes design med den sikkerhed, som forretningsfolk efterspørger.

Computerworld News Service: Hewlett-Packard har netop introduceret sin første ultrabook til forretningsbrug, med batterilevetid på ni timer, solid-state drev og en sikkerhedschip, der beskytter data i e-mail og informationer på harddisken.

Udrulningen kommer mindre end en måned efter virksomhedens udmelding om, at den helt sikkert ikke vil afvikle forretningsenheden Personal Systems Group (PSG), der står for pc'er, smartphones og tablets.

HP har tidligere talt om at evaluere mulighederne for den forretning.

I denne uge har virksomheden desuden udvidet sin ultrabærbare linje af notebook-pc'er til forbrugere med HP Pavilion dm4, inklusiv en Beats Edition.

Teknologien Beats Audio er udviklet af HP i samarbejde med kunstneren og produceren Dr. Dre og leder af Interscope Geffen A&M Records og medgrundlægger af Beats, Jimmy Lovine, fortæller virksomheden.

HP har desuden introduceret de bærbare computere Envy 15, Envy 17 og Envy 17 3D, som bliver sat til salg i USA 7. december.

Den nye ultrabook HP Folio kommer også til salg 7. december og vil koste fra godt 5.000 kroner.

Den vil indeholde en skærm på 13,3 tommer, veje 1,5 kilo og være 1,8 centimeter tyk.

HP fortæller, at den nye computer vil køre med de seneste Intel Core-processorer, dog uden at tilbyde flere detaljer end det, og at den kan konfigureres med en række Microsoft Windows 7-styresystemer, og heriblandt Windows 7 Professional.

Den inkluderer desuden et solid-state drev med 128 gigabyte storage.

Mindre tilbehør

HP forsøger at positionere HP Folio som "broen mellem ens personlige og professionelle liv", eftersom den kombinerer det industrielle design, som man finder på forbruger-produkter, med den sikkerhed og brugbarhed, som forretningsbrugerne efterspørger.

Folio med TPM (Trusted Platform Module) Embedded Security chip kommer efter planen på hylderne til januar. TPM er en specifikation til indlejret sikkerhed i chip, som bliver implementeret i en chip på bundkortet.

Virksomheden har fokuseret på at reducere mængden af tilbehør, som for eksempel de strøm-adaptere, der bliver brugt af forretningsrejsende. En række porte, og heriblandt til Ethernet, eliminerer behovet for forskellige dongles, siger HP.

HP skal efter planen offentliggøre regnskabet for fjerde kvartal 21. november.

Oversat af Marie Dyekjær Eriksen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere