Ofir holder fast trods nyt stort underskud

Søndagsavisen vil fastholde internet-portalen Ofirs position på markedet, selvom pengene fosser ud af internet-kassen. Gratisavisen satser især på markedet for stillingsannoncer på nettet, hvor Ofir er med i front.

Jobportalen Ofir giver fortsat store underskud til sin ejer, Søndagsavisen, men jobtjenesten og portalen er fortsat kerneområder for det børsnoterede selskab.

I årets første halvår tabte Ofir 11,4 millioner kroner ud af en omsætning på 14,3 millioner kroner, fordi niveauet for stillingsannoncer fortsat er lavt, skriver selskabet i sit halvårsregnskab.

Gratisavisen ser frem til, at konkurrencen på markedet for stillingsannoncer på internet bliver endnu hårdere den kommende tid. Ifølge Søndagsavisen er der nemlig ikke plads til alle de nuværende portaler, men kun to eller tre, og alle forsøger nu at opnå en stærk position inden den kommende konsolidering.

Mens markedet for stillingsannoncer er faldet, har Ofir travlt med at hente penge hjem på banner-annoncer, et søgeindeks og shopping-tjenester på sin generelle portal.

Således er omsætningen faktisk vokset med 15 procent i forhold til første halvdel af sidste år, men det ikke godt nok til gratisavisen. Den vil nu til at udvikle flere internettjenester, som brugerne selv er villige til at betale for, fremgår det af regnskabet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere