Artikel top billede

Forældet jobklausul sikrer DCS guldagentur

En forældet konkurrenceklausul sikrer DCS et guldrandet agentur, som ellers var på vej til EET.

Læs også: To agenturer forsvandt fra EET-opkøb

Da EET sidste år overtog aktiverne i den konkursramte distributør GS Scandiavia, blev det uden to agenturer heriblandt agenturet for højttalerproducenten Edifier.

Som vi beskrev i går fulgte agenturet med Peter Hjordt fra GS Scandinavia direkte til DCS, hvor Hjordt fik titel af Nordic Product & Business Development Manager.

Tinna Pichard fortalte, at de to agenturer ikke har den store betydning rent økonomisk for EET's forretning, hvilket i hvert fald Edifier-agenturet havde for GS Scandinavia.

"Edifier var det største og mest indbringende agentur for GS overhovedet og noget, som jeg har bygget op gennem de sidste mange år," siger Peter Hjordt.

Agenturet for Edifier, der laver højttalere og dockingstationer til iPods og lignende, kunne Peter Hjordt derfor "under ingen omstændigheder bare smide fra sig".

"I den endelige proces endte det også som et krav fra Edifiers side, at agenturet fulgte mig," siger Peter Hjordt.

Konkurrenceklausul

Manglen på en konkurrenceklausul kunne være en forklaring på, at EET uden de store sværdslag lod Edifier-agenturet forsvinde sammen med Peter Hjordt.

Vi spurgte Peter Hjordt, om ikke han var bundet af en konkurrenceklausul, siden han kunne gå direkte fra GS Scandinavia til konkurrenten DCS.

"Jo, der var en konkurrenceklausul i sin tid, men der var tale om en temmelig gammel konkurrenceklausul, og reglerne er forlængst ændret, så den holder ikke vand længere," forklarer Peter Hjordt.

Angiveligt blev konkurrenceklausulen heller ikke honoreret fra EET's side, hvilket også er et krav for at gøre den gældende.

Tinna Pichard, administrerende direktør for EET i Danmark, vil ikke kommentere sagen yderligere:

"Den sag er lukket for vores vedkommende," siger hun.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere