Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Mindre CMS-hus parat til vækst-spring

Udvikleren af content management systemer, Composite Netsystems, venter at fordoble sin omsætning det kommende år. Selskabet er netop kommet ud med et lille overskud efter et år, som har gjort selskabet til rendyrket udvikler.

Københavnske Composite Netsystems har brugt det seneste år på at blive en rendyrket udvikler af software til styring af indhold på internettet - såkaldt CMS.

Salget og implementeringen af selskabets software er udskilt til partnere, og dermed mener administrerende direktør Oskar Lauritzen, at vejen er banet for en fordoblet vækst.

- Nu har vi strømlinet virksomheden, så vi ikke skal bruge ekstra ressourcer på interne ting og kan rulle partnernettet ud. Det skulle så gerne sprede sig som ringe i vandet, og det er målet at fordoble omsætningen i år, siger han.

Bliver målet en realitet lander omsætningen i omegnen af otte millioner kroner i indeværende regnskabsår.

Udbygget partner-platform

Composite afsluttede sit fjerde regnskabsår med udgangen af september og fik et beskedent overskud på et par hundrede tusinde kroner ud af en svagt voksende omsætning på over fire millioner kroner. Året før var regnskabstallene groft set identiske.

Det netværk af partnere, der skal bidrage til at nå omsætningsmålet, er det seneste år udvidet med fire-fem stykker, og Composite er nu repræsenteret i Danmark, Norge og Sverige.

- Vi har platformen, og vi er ikke ude med lys og lygte efter nye partnere i samme stil som tidligere. Det er vores plan at vokse stille, roligt og kontrolleret med de kunder og licenser, der nu kommer ind, siger Oskar Lauritzen.

I løbet af det forgangne år fik Composite et kapitalindskud på et en-cifret millionbeløb fra medstifteren af Ahead, Rasmus Aaen Madsen. Pengene var blandt andet øremærket til at forstærke salgsiden.

Satser på e-læring

Med den nye status som rendyrket softwarehus mener Oskar Lauritzen samtidig, det er tid at satse på andet end klassiske CMS-løsninger til intranet og internet, hvis distancen skal stås i forhold til konkurrenterne.

Et af de områder Composite Netsystems ser muligheder indenfor er CMS-software i forbindelse med virksomheders brug af e-læring. Selskabet har allerede en rækek kunder på den front i form af blandt andre Europæiske Rejseforsikring og ISS.

- Mange virksomheder bruger e-læring mere og mere især i forbindelse med produkt- og salgstræning. I den forbindelse skal vi tilbyde en værkstøjskasse, som understøtter processer i e-læring via hjemmesiderne, siger direktøren.

Han vurderer, at en cirka en tredjedel af Composites omsætning i indeværende år vil komme fra CMS-software licenser i forbindelse med e-læringsprojekter.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere