Artikel top billede

Danske firmaer : Dette teleselskab er landets bedste

Et bestemt teleselskab er det bedste til alt - bortset fra at levere en god pris, mener dansk erhvervsliv. Og det med prisen er da ligemeget, mener selskabet.

Læs også:

TDC: Kritik af vores priser er helt ved siden af.

Derfor er TDC tvunget til at afblæse priskrig.

TDC melder sig ud af priskrig: Slut med vilde prisfald

TDC er Danmarks bedste leverandør af teleydelser til erhvervslivet, konkluderer en ny image-undersøgelse med deltagelse af 2.000 mindre og mellemstore virksomheder, skriver Børsen.

Ifølge avisen kommer TDC ind på førstepladsen på alle de punkter, som de 2.000 virksomheder er blevet bedt om at vurdere, undtaget et enkelt.

De adspurgte virksomheder mener nemlig ifølge Børsen, at TDC er dårligt af alle tele-virksomheder, når det gælder om at levere konkurrencedygtige priser.

Går ikke forrest med lave priser

Telenor kommer ind på andenpladsen, mens Telia tager tredjepladsen og 3 fjerdepladsen i undersøgelsen.

De 2.000 virksomheder er blandt andet blevet bedt om at vurdere teleselskabernes evne til at levere driftsikre løsninger, enkle og brugervenlige løsninger, priser, kundeservice samt om de giver værdi for pengene, og om de forstår kundernes behov.

Ifølge Børsen er direktør i TDC Erhverv, Asger Hattel, ikke bekymret over, at kunderne mener, at TDC ikke kan levere konkurrencedygtige priser.

"Vi går ikke forrest med lave priser," siger han til avisen.

Han peger på, at undersøgelsen netop viser, at det godt kan betale sig at satse på løsninger og kvalitet i stedet for at være mest aggressiv på priserne.

Bedst til markedsføring

Telerådgiver Brian Gjerstrup fra Xlent mener dog, at TDC ikke er spor bedre end alle de andre televirksomheder.

"Det er bare lykkedes den gamle mastodont at markedsføre sig som det sikre valg," siger han til Børsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere