Artikel top billede

Sådan truer indisk kæmpe danske it-virksomheder

Computerviews:Topchef fra indisk it-gigant har netop været på besøg i Danmark, hvor selskabet allerede har kapret TDC som kunde. Men mere er på vej...

Hvad sladres der om på it-direktionsgangene i denne tid?

Jo, mange steder vil navnet TATA TCS (Tata Consultancy Services) unægteligt blive nævnt, vendt og drejet.

For den indiske it-gigant er på vej ind i Danmark i en rasende fart.

Allerede nu har selskabet kapret TDC fra CSC, men den klare udmeldning er, at man mener tilstedeværelsen i Danmark alvorligt.

Derfor kan KMD, IBM, CSC og alle de andre store it-virksomheder her i landet, nok ligeså godt vænne sig til, at TATA TCS skal tælles med fremover.

Mere på vej

En af selskabet topchefer, Ananth Krishna, har netop været i landet. Her kom han med en masse meldninger.

Blandt andet vil firmaet om få måneder lanchere et samarbejdsnetværk med start-ups og universiteter. Men Tata TCS vil også samarbejde med kunderne om udvikling, lød det. 

Imidlertid er spørgsmålet, om topchefen også har besøgt potentielle storkunder her i landet ved samme lejlighed.

Eller om han faktisk har gået bodsgang hos TDC, hvor opstarten ikke er forløbet for godt.

Under alle omstændigheder har selskabet nu oprettet et dansk CVR-nummer og bor i København.

Her er en række tidligere CSC-ansatte, der blev overleveret til Tata TCS, ansat.

TATA TCS, der samlet har omkring 250.000 ansatte, har base i Indien og leverer blandt andet it-service og outsourcing ydelser, må vi altså forvente at se mere til også her i landet i fremtiden.

Præcis hvad, må vi vente og se.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.