Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

TDC udnævner ny topchef til NetDesign

TDC udnævner ny topchef til NetDesign. Den nye direktør har i mange år stået i spidsen for stort dansk it-firma.

Læs også interview med Steen Hagengaard: Derfor sagde jeg ja til NetDesign.

Tidligere topchef for Columbus IT, Steen Hagengaard, bliver ny topchef for TDC's netværksfirma NetDesign.

Her kommer han til at afløse Keld Jersild Olsen, der i november forlod NetDesign i forbindelse med en større omstrukturering af selskabet. Det kan du læse mere om her.

Steen Hagengaard har været administrerende direktør for Columbus IT i ni år, men trak sig fra topjobbet i foråret. Det kan du læse mere om her.

Dengang fortalte han til Computerworld, at han ikke havde nyt job på hånden, og at han 'måtte i gang' med sit netværk for at se, om der skulle dukke noget op.

Dengang forestillede han sig, at et nyt job skulle være projektorienteret -  og måske også it.

Eva Berneke, der er koncerndirektør i TDC Erhverv, som NetDesign hører under samt bestyrelsesformand for selskabet, begrunder ansættelsen af Steen Hagengaard med, at han har lang erfaring inden for netop projekt- og konsulentopgaver.

"Han har derfor den helt rigtige profil til at lede NetDesign videre og udbygge NetDesigns rolle," siger hun.

Læs også:

Topchef: Derfor trækker jeg mig fra Columbus.

Topchef Keld Jersild Olsen færdig i NetDesign - medarbejdere fyres.

TDC: Sådan vil nyt NetDesign tæske konkurrenterne.

Keld Jersild efter exit: Sådan efterlader jeg NetDesign.

TDC: Her er planen med Netdesign og TDC Hosting.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Infrastruktur: Byg et velfungerende Data Estate i otte trin
Mange virksomheder trækker på så mange og righoldige datakilder, at det bliver stadig sværere at holde rede på alle de informationer, man har. Samtidig lever et traditionelt data warehouse sjældent op til hverken de aktuelle eller – i særdeleshed – fremtidige krav fra forretningen. Løsningen er at udvide til en egentlig Data Estate; et stykke kritisk infrastruktur som gør det muligt at opbevare, organisere, konsolidere og analysere organisationens samlede datamængde. Denne hvidbog giver et samlet billede af, hvordan man gennem otte trin bevæger sig mod at implementere og drage nytte af en Data Estate. Samt hvordan du prioriterer indsatsen, så den giver størst værdi for forretningen.