Artikel top billede

Nets lukker tjeneste: Nu skal din NemID Erhverv på plads

Den oprindelige medarbejdersignatur lukker og slukker. Se, hvordan du får NemID Erhverv nemmest på plads.

Læs også;

Her er NemID til erhvervslivet

NemID til erhvervslivet forsinket igen, igen, igen

Nu er det endelig slut med den gamle medarbejdersignatur.

Det fortæller kommunikationskonsulent i Nets Ulrik Marschall.

Derfor skal virksomheder, der fortsat benytter den oprindelige digitale medarbejdersignatur, have udskiftet denne med NemID Erhverv inden den 30. juni 2013, som bliver skæringsdatoen.

Efter denne dato kan man ikke længere logge på selvbetjening og administrere sine digitale medarbejdersignaturer, man kan ikke flytte sine nuværende signaturdata til NemID til erhverv, og så kan digitale signaturer ikke længere fornys.

Allerede udstedte signaturer vil dog virke, indtil de udløber, oplyser Nets, der ligeledes anbefaler, at man gennemfører flytteforløbet inden lukningen, da det er langt lettere at gennemføre dataflytningen end at starte forfra.

Læs også hvordan du får du din tvungne digitale postkasse klar til tiden.

En lang digital rejse

I juni 2012 proklamerede Digitaliseringsstyrelsen, at NemID Erhverv var klar til brug.

Dengang var løsningen halvandet år forsinket.

Systemadgangen for 130.000 virksomheder skulle ellers planmæssigt været rullet ud i december 2010.

I 2011 lød meldingen at leverandøren, Nets-selskabet DanID, måtte udskyde lanceringen, fordi firmaet havde undervurderet hvor mange ressourcer, der skulle bruges på opgaven, samtidig med, at flere statslige myndigheder ikke havde implementeret den nødvendige applet.

Derefter var det planen, at NemID Erhverv skulle rulles ud til virksomhederne i efteråret 2011, men løsningen blev altså først klar sidste sommer.

Læs også;

Her er NemID til erhvervslivet

NemID til erhvervslivet forsinket igen, igen, igen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere