Nets lukker tjeneste: Nu skal din NemID Erhverv på plads

Den oprindelige medarbejdersignatur lukker og slukker. Se, hvordan du får NemID Erhverv nemmest på plads.

Læs også;
Her er NemID til erhvervslivet

NemID til erhvervslivet forsinket igen, igen, igen

Nu er det endelig slut med den gamle medarbejdersignatur.

Det fortæller kommunikationskonsulent i Nets Ulrik Marschall.

Derfor skal virksomheder, der fortsat benytter den oprindelige digitale medarbejdersignatur, have udskiftet denne med NemID Erhverv inden den 30. juni 2013, som bliver skæringsdatoen.

Efter denne dato kan man ikke længere logge på selvbetjening og administrere sine digitale medarbejdersignaturer, man kan ikke flytte sine nuværende signaturdata til NemID til erhverv, og så kan digitale signaturer ikke længere fornys.

Allerede udstedte signaturer vil dog virke, indtil de udløber, oplyser Nets, der ligeledes anbefaler, at man gennemfører flytteforløbet inden lukningen, da det er langt lettere at gennemføre dataflytningen end at starte forfra.

Læs også hvordan du får du din tvungne digitale postkasse klar til tiden.

En lang digital rejse
I juni 2012 proklamerede Digitaliseringsstyrelsen, at NemID Erhverv var klar til brug.

Dengang var løsningen halvandet år forsinket.

Systemadgangen for 130.000 virksomheder skulle ellers planmæssigt været rullet ud i december 2010.

I 2011 lød meldingen at leverandøren, Nets-selskabet DanID, måtte udskyde lanceringen, fordi firmaet havde undervurderet hvor mange ressourcer, der skulle bruges på opgaven, samtidig med, at flere statslige myndigheder ikke havde implementeret den nødvendige applet.

Derefter var det planen, at NemID Erhverv skulle rulles ud til virksomhederne i efteråret 2011, men løsningen blev altså først klar sidste sommer.

Læs også;
Her er NemID til erhvervslivet

NemID til erhvervslivet forsinket igen, igen, igen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR, status og overblik: Påbud og afgørelser strømmer nu ud fra Datatilsynet

Få styr på hvordan du kan sikre løbende overholdelse af GDPR-reglerne i fremtiden. Ved hjælp af de rigtige processuelle værktøjer og systemer kan du leve op til forventningen om, at din virksomhed har styr på reglerne og overholdelses af dem.

25. november 2020 | Læs mere


Hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? Data Governance i en hybrid infrastruktur

Vores infrastruktur er i høj grad blevet ”sluppet løs”. Vi lever alle sammen med hybrid IT, hvor vores workloads er (eller skal ende) som frie og mobile entiteter, og hvor data kan bo overalt. Men hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? I dette webinar retter vi fokus mod én af de måder, hvormed vi bedst bevarer balancen mellem frihed og kontrol over vores værdifulde data.

26. november 2020 | Læs mere


Simplificeret storage: Spar penge og besvær med software-defined storage fra Red Hat

Alle organisationer skal forholde sig til håndtering og lagring af hastigt stigende datamængder, hvilket igen øger behovet for en stabil, sikker og fleksibel måde at opbevare deres data på. Vel at mærke uden samtidig at presse økonomien unødigt. Når du har deltaget i Arrow’s webinar, har du viden om, hvordan din næste storageløsning skal se ud og hvorfor open source modellen fra Red Hat CEPH er det rigtige valg.

26. november 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Nets risikerer at skulle betale bod efter stor forsinkelse af MitID Erhverv: Forhandler med Digitaliseringsstyrelsen
Kontrakten mellem Digitaliseringsstyrelsen og Nets rummer mulighed for, at Nets kan blive ramt af en bod på grund af forsinkelsen af MitID Erhverv.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sælger du nemt IT-sikkerhed og backup som en service – og styrker din indtjening
Den klassiske forhandlermodel med salg af produkter er under pres. Som IT-forhandler er du enormt konkurrenceudsat og de kunder der køber, er ikke altid loyale. Den hårde konkurrence giver samtidig stærkt begrænsede margener. For kunden er det er mere besværligt købe produkter end det er at købe services og du risikerer derfor, at kunden smutter over til en nemmere og mere fleksibel løsning - det vil sige til nogen, der sælger services. Nøglen til vækst er ofte at påtage sig rollen som managed service provider. Her tilbyder du en pakke af services, der komplementerer primærproduktet og løser en udfordring for kunden – og styrker dit salg og din indtjening. Du opnår en løbende indtægt, en tættere relation til dine kunder og en fleksibilitet og skalerbarhed, som kun skyen kan tilbyde. Et oplagt eksempel er en kombination af salg af services som cyberbeskyttelse og backup. I denne hvidbog får du konkrete råd til, hvordan du kommer i gang med at optimere din forretningsmodel.