IT Factory får indisk prestige-aftale

Notes-huset IT Factory skal være skandinavisk salgskontor for et af Indiens største it-selskaber, Wipro, der står stærkt inden for outsourcing. Samtidig har de to i fællesskab udviklet et program til opgradering af Notes-systemer, og det danske selskab venter, at samarbejdet giver internationale ordrer.

Det danske Notes-hus IT Factory, der i sensommeren genopstod efter en konkurs, sætter nu trumf på sin genopretning med en aftale med et af de største indiske it-selskaber, Wipro.

Ifølge aftalen bliver det danske selskab Wipros salgskontor i hele Skandinavien, hvilket giver den indiske storebror adgang til hele IT Factorys kundebase.

Samtidig lancerer de to parter inden for de næste par måneder et fællesudviklet program, CO-EX, der gør det muligt at opgradere både nye og gamle versioner af Lotus Notes med nye applikationer, uden at hele systemet skal udskiftes.

Det produkt skal også sælges uden for Norden, og samarbejdet med Wipro er ifølge administrerende direktør for IT Factory, Stein Bagger, adgangsbillet til de forreste rækker, hvor de store internationale kunder befinder sig.

Ingen begrænsninger

- De ordrer kræver en masse arme og ben, og kunderne kræver sikkerhed for den kvalitet, man stiller dem i udsigt. Med Wipros renommé er vi ikke bange for at tage de helt store projekter, der løber over landegrænser, siger direktøren.

Han tilføjer, at IT Factorys øvrige partnere ofte ikke har magtet at løfte opgaver, hvor systemer skal integreres i virksomhedernes kontorer i flere forskellige lande.

Wipro tilbyder en række it-opgaver og har cirka 23.000 ansatte verden over. Selskabet er især specialiseret inden for outsourcing og har en fornem kundeportefølje med navne som General Electrics, IBM, Nokia og Microsoft.

Nu går selskabet altså også målrettet efter kunder i Skandinavien via IT Factory

En faktor værd at bemærke

- Med de skandinaviske it-budgetter vil Wipro blive en faktor man lægger mærke til i Skandinavien inden for outsourcing, forudser Stein Bagger.

IT Factory-direktøren ønsker ikke at løfte sløret for, hvordan eventuelle gevinster fra samarbejdet fordeles, og han er også tilbageholdende med klokkeklare forventninger til vækstmulighederne via samarbejdet.

- Vi er selvfølgelig meget tilfredse med aftalen, men nu skal vi først bevise vores værd. Selv om Wipro er en stor og meget respekteret organisation, vil vi skabe resultater, inden vi fægter løs med arme og ben om, hvor fantastisk vi kan gøre det, siger han.

IT Factory var tidligere et af stjerneskuddene i det hedengangne 2M Invest. Men et år efter hovedinvestorens konkurs stod IT Factory også over for lukning. Selskabet genopstod dog i reinkarneret version med nye internationale investorer, og kreditorerne i det tidligere selskab måtte vinke farvel til deres penge.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere