Artikel top billede

Microsoft retter kritiske huller i Internet Explorer

En ny sikkerhedspakke fra kodegiganten lukker kritiske huller i din browser.

Microsoft har nu udsendt 10 unikke sikkerhedsopdateringer, hvoraf to er kategoriseret som kritiske.

Det gør firmaet som bekendt den anden tirsdag i hver måned, som en del af Microsofts sikkerhedspolitik, der skal holde software-produkterne kampklar.

Denne gang er opdateringerne rettet mod flere af de store produkter fra kodegiganten.

De mest bemærkelsesværdige opdateringer er rettet mod browseren Internet Explorer (IE), i form af en rettelse til version 8, der for 11 dage siden blev ramt af en 0-dagssårbarhed.

Microsoft lukker således helt for det hul, der i første omgang fik en lynlap i form af en 'fix-it'.

En 'fix-it' er en midlertidig løsning af en sårbarhed, mens der udvikles en permanent sikkerhedsopdatering. Et sådan værktøj udvikles umiddelbart kun, når der er tale om sårbarheder, der frygtes at kunne udgøre en stor risiko.

Pakken indeholder også en anden opdatering til IE. Den lukker for en stribe sårbarheder, som omhandler muligheden for at injicere ondsindet kode i browseren.

De otte øvrige opdateringer kategoriseres som vigtige.

Lap til Lync

Der er blandt andet lapper til webserveren i Windows Server 2012 og til kommunikationsprogrammet Lync, hvor der lukkes for en sårbarhed, som potentielt kan udnyttes til afvikling af uønsket kode uden brugerinteraktion.

Desuden rettes i Publisher, Word, Visio, Windows Essentials, .Net og i Windows.

Der er yderligere oplysninger på TechNet.

Læs også:

Microsoft-patch får din pc til at crashe: Skynd dig at fjerne den

Test: Så elendig er Microsofts antivirus-værktøj
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere