Artikel top billede

Dansk iværksætter-millionær sætter nyt projekt i søen

Manden bag teleselskabet Onfone, Morten Strunge, har kastet sig ud i nyt projekt.

Det er tilsyneladende ikke ideer, der skorter på for 27-årige Morten Strunge, der sprang ud som tele-millionær, da han for to år siden scorede 120 millioner kroner på salget af Onfone til TDC.

Sidste år købte han Agnes Cupcakes og kom dermed det nødlidende kagefirma til hjælp, mens han fortsatte i direktørstolen for Onfone.

Nu viser et blik i cvr-registret, at han i sidste måned stiftede et nyt selskab ved navn Mofibo Books.

Stadig direktør

Det har indtil videre ikke været muligt at få en kommentar fra Morten Strunge om, hvad hans nye projekt går ud på, og om det har betydning for hans job som direktør i Onfone.

For som beskrevet meldte TDC i sidste uge nye organisationsændringer ud, der betød et frivilligt farvel til den mangeårige Yousee-direktør Niels Breining. 

Men TDC's kommunikationsrådgiver Camilla Sebelius fortæller, at Morten Strunge stadig er direktør i Onfone, der i forbindelse med TDC's strategiudmelding sidste efterår blev lagt sammen med Yousee.

"Han har fortsat ansvaret for Onfone i TDC-koncernen," lyder det fra Camilla Sebelius.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere