Artikel top billede

Google-ansat fandt fejl hos Microsoft ... og fik præmie

Microsoft lokker med store pengepræmier for at få it-professionelle til at finde sårbarheder i ny Internet Explorer-version.

Microsoft har nu uddelt de første midler fra deres nye belønningsprogram, der opfordrer alle til at jage fejl og sårbarheder i virksomhedens nye Internet Explorer 11 preview-version.

Det skriver The Verge.

Og her er den første sum penge gået direkte til Google-medarbejderen Ivan Fratric, der tilsyneladende har fundet én af de første problemer i browseren.

Det fremgår ikke præcist, hvor stor præmien er, men gennem "IE 11 preview bug bounty awards" er det muligt at modtage op mod 11.000 amerikanske dollars, eller hvad der svarer til godt 63.000 danske kroner per fundet sårbarhed.

"Der er andre personer, der har fundet flere sårbarheder, der også er blevet indrapporteret gennem IE 11 bug bonty programmet," siger Katie Moussouris fra Microsoft.

Flere indrapporterede sårbarheder end normalt

Ifølge The Verge har Microsoft modtaget over 12 indrapporterede sårbarheder, siden IE 11 bug bounty-programmet blev lanceret for godt to uger siden, hvilket er mere, end Microsoft normalt modtager på en gennemsnitlig måned.

"Det handler ikke om at tilbyde flest penge," siger Katie Moussouris til The Verge.

I stedet er det Microsofts hensigt at få så mange sårbarheder aflivet i preview-udgaven af Internet Explorer 11 som muligt inden lanceringen af det endelige produkt.

Læs også:

Sådan kan du score kassen på Microsofts sikkerhedsproblemer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
83.439 udviklere har talt: Her er de mest populære programmerings-sprog lige nu - og de mest hadede
Se listen over de mest populære programmerings-sprog lige nu. Og hvilke programmerings-sprog, som ikke ret mange udviklere kan lide.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Kom på flere e-handelsplatforme uden besvær – og sæt fart i dit salg!
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.