Artikel top billede

Stor rokade i Miracle - udpeger seks nye direktører

Miracle sætter årsrekord i udnævnelse af nye direktører. Læs her, hvorfor der skal hele seks nye direktører til i selskabet, som Mogens Nørgaard blev fyret fra tidligere i år.

I den spæde sommer blev Miracles stifter, direktør og mest kendte ansigt - Mogens Nørgaard - fyret.

Nu er en større organisationsændring på vej i virksomheden, hvor der næppe kommer til at mangle direktører fremover.

For i dag bliver antallet af Miracle-direktører hævet med seks nye direktører fra 1. september.

Det drejer sig om de nuværende Miracle-medarbejdere Ursula Krogsbøll, Simon Clemen Pedersen og Mikkel Schrøder samt Lenn Mikkelsen, Jakob Hammer-Jakobsen og Simon Møgelvang Bang, der alle nu bliver forfremmet fra chefer til direktører,

Direktion på tre personer

Trods de mange nye ansigter på direktørgangen er direktionen i Miracle holdt nede på tre personer.

Foruden administrerende direktør Lasse Christensen tæller direktionen også økonomidirektør Bo Dencker (CFO) og salgsdirektør Steen Knudsen, som nu er tilmeldt Erhvervs- og Selskabsstyrelsen som ansvarlig direktør for Miracle og får titlen som operationschef (COO).

"Ja, det er nok de færreste, der kan slå os på antallet af direktører nu"

Derudover bliver Tommy Dejbjerg Pedersen teknologidirektør (CTO) for en ny stabsfunktion med teknologi, trends og kommunikation som omdrejningspunkter.

"Ja, det er nok de færreste, der kan slå os på antallet af direktører nu," lyder det fra Lasse Christensen, da Computerworld fanger ham på mobiltelefonen mandag eftermiddag, inden de organisatoriske ændringer skal meldes ud til medarbejderne mandag klokken 14.30.

Forventer vokseværk

Lasse Christensen fortæller, at Miracle er vokset med 41 nye stillinger i 2013, så selskabet i dag tæller omkring 175 fuldtidsansatte og 175 eksterne medarbejdere.

Den udvikling forventer han vil fortsætte, så Miracle i alt kommer op på omkring 400 medarbejdere til næste år.

"Desuden har de forfremmede folk har gjort et kæmpestort arbejde, og det vil vi gerne kvittere for med udnævnelserne. Samtidig står vi også over for en stor vækst, og den vil vi gerne forberede organisationen på," siger Lasse Christensen.

Han forklarer, at væksten dels skal komme organisk, dels på nogle store, saftige udbud i løbet af efteråret, som Miracle vil satse benhårdt på.

Læs interviewet med Lasse Christensen her: Her er afløseren for Mogens Nørgaard i Miracle
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Whitepaper: Sådan kobler du kunstig intelligens på forskningen
Målrettet anvendelse af AI og High Performance Computing skyder genvej til indsigt i store mængder rå data og – i sidste ende – gennembrud i forskning og udviklingsarbejde.