Artikel top billede

Apple udskyder alle planer om iTV: Satser i stedet på dette nye produkt

Apple udskyder lanceringen af et kommende iTV, der volder problemer. Se her, hvad selskabet i stedet satser på som centrum for ny-udvikling.

Apple-fans må ruste sig med tålmodighed, for Apple udskyder igen det ellers længe ventede iTV-projekt, som selskabet angiveligt har arbejdet længe på.

Sådan lyder meldingerne fra en række underleverandører, der arbejder sammen med Apple.

Ifølge NPD Display Search mener kilder i tv-branchens supply chain, at Apple har udskydt alle planer om lancering af iTV-projektet, fordi selskabet i stedet vil fokusere på nye bærbare produkter, som du kan læse mere om her.

Der er da også mange indikationer på, at Apple er ved at lægge øget vægt på udviklingen af et iWatch, som du kan læse mere om her.

Blandt andet har selskabet indleveret en række patent-ansøgninger, ligesom et udviklingshold angiveligt er i fuld sving med at udvikle teknologierne og produktet.

Ifølge Display Search-analytiker David Hsieh vil Apple lancere iWatch i to størrelser - det ene med 1,7 tommer OLED-skærm til mænd og det andet med 1,3 tommer OLED-skærm til kvinder.

Problemer med at sikre indhold

Med i billedet hører også, at Apple angiveligt har haft svært ved at sikre sig rettigheder til eksklusivt indhold til iTV-projektet.

Tanken har ellers været at blive en slags hub for streamet tv-indhold, men det har vist sig svært for Apple at udvikle en løsning, der kan integrere indhold og services fra mange forskellige tv-økosystemer.

Ligeledes har det vist sig at være meget dyrt for Apple at opbygge en velfungerende supply chain til en egentlig tv-produktion.

"Den eksisterende Apple TV-boks kan meget vel være en hindring for, at Apple får succes med et nyt smart-tv-produkt," lyder det fra Display Search.

Analytikerne vurderer, at Apple i stedet vil fokusere på at udvikle gennemgribende opdateringer til Apple TV settop-boksen.

Analytiker Ming-Chi Kuo fra KGI Securities mener, at det vil ske i løbet af næste år.

Læs også:

Her er alle de Apple-produkter, som vi stadigvæk venter på

Tim Cook: Næste år kommer Apple med en helt ny type produkter

Krig med kabel-selskaber kan spænde ben for Apples tv-planer

It-milliardær: Dommedag på vej for Apple

Dit bud: Er et smartwatch til mere end tant og fjas?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere