Artikel top billede

It-gigant skal levere tablets for millioner til politiet og forsvaret

Atea skal de næste to år levere tablets for et tocifret millionbeløb til en række statslige kunder.

En række statslige institutioner med Rigspolitiet i spidsen har valgt at gøre it-giganten Atea til eneleverandør af tablet-computere i de næste to år.

Atea skriver i en meddelelse til børsen i Oslo, at man forventer, at ramme-aftalen vil indbringe en omsætning på omkring 50 millioner kroner.

Aftalen, som kan forlænges med yderligere to år, er kommet i stand efter et EU-udbud, som Atea vandt i konkurrence med en række andre forhandlere.

Afdelingsdirektør i Atea Mikkel Wangaa fortæller til Computerworld, at aftalen ud over iPads fra Apple også omfatter Microsofts Surface-tablet plus produkter fra HP, Lenovo og Samsung. Atea skal også levere tilbehør og stå for konfigurering og klargøring til kunderne.

"I kraft af bredden og dybden i sortimentet forventer vi, at det bliver en rigtig god aftale for os. Den forventede omsætning på 50 millioner kroner er det bedste bud, vi kan give på, hvad vi får ud af denne her aftale," siger Mikkel Wangaa.

Ud over Rigspolitiet omfatter ramme-aftalen også leverance til Forsvarsministeriet, Justitsministeriet og en række statslige styrelser.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere