Artikel top billede

It-gigant skal levere tablets for millioner til politiet og forsvaret

Atea skal de næste to år levere tablets for et tocifret millionbeløb til en række statslige kunder.

En række statslige institutioner med Rigspolitiet i spidsen har valgt at gøre it-giganten Atea til eneleverandør af tablet-computere i de næste to år.

Atea skriver i en meddelelse til børsen i Oslo, at man forventer, at ramme-aftalen vil indbringe en omsætning på omkring 50 millioner kroner.

Aftalen, som kan forlænges med yderligere to år, er kommet i stand efter et EU-udbud, som Atea vandt i konkurrence med en række andre forhandlere.

Afdelingsdirektør i Atea Mikkel Wangaa fortæller til Computerworld, at aftalen ud over iPads fra Apple også omfatter Microsofts Surface-tablet plus produkter fra HP, Lenovo og Samsung. Atea skal også levere tilbehør og stå for konfigurering og klargøring til kunderne.

"I kraft af bredden og dybden i sortimentet forventer vi, at det bliver en rigtig god aftale for os. Den forventede omsætning på 50 millioner kroner er det bedste bud, vi kan give på, hvad vi får ud af denne her aftale," siger Mikkel Wangaa.

Ud over Rigspolitiet omfatter ramme-aftalen også leverance til Forsvarsministeriet, Justitsministeriet og en række statslige styrelser.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du tilgangen til netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere