Artikel top billede

It-gigant skal levere tablets for millioner til politiet og forsvaret

Atea skal de næste to år levere tablets for et tocifret millionbeløb til en række statslige kunder.

En række statslige institutioner med Rigspolitiet i spidsen har valgt at gøre it-giganten Atea til eneleverandør af tablet-computere i de næste to år.

Atea skriver i en meddelelse til børsen i Oslo, at man forventer, at ramme-aftalen vil indbringe en omsætning på omkring 50 millioner kroner.

Aftalen, som kan forlænges med yderligere to år, er kommet i stand efter et EU-udbud, som Atea vandt i konkurrence med en række andre forhandlere.

Afdelingsdirektør i Atea Mikkel Wangaa fortæller til Computerworld, at aftalen ud over iPads fra Apple også omfatter Microsofts Surface-tablet plus produkter fra HP, Lenovo og Samsung. Atea skal også levere tilbehør og stå for konfigurering og klargøring til kunderne.

"I kraft af bredden og dybden i sortimentet forventer vi, at det bliver en rigtig god aftale for os. Den forventede omsætning på 50 millioner kroner er det bedste bud, vi kan give på, hvad vi får ud af denne her aftale," siger Mikkel Wangaa.

Ud over Rigspolitiet omfatter ramme-aftalen også leverance til Forsvarsministeriet, Justitsministeriet og en række statslige styrelser.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere