Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Sådan kan du beta-teste ny software fra Apple

Nu har du mulighed for at prøvekøre ny software fra Apple, før den er helt klar til at blive lanceret til den brede offentlighed.

Hidtil har det ikke været alle, der kunne få lov til at beta-teste ny Apple-software, fordi det kræver, at man er en del af selskabets Developer Program.

Med et nyt OS X Beta Seed Program udvider Apple nu kredsen af potentielle testere betydeligt, idet det eneste krav er, at du er over 18 år og accepterer vilkårene:

"OS X Beta Seed Program er tilgængeligt for brugere, der er over 18 år, har logget ind med deres Apple ID og har accepteret OS X Beta Seed and Confidentiality Agreement," fremgår det af en FAQ på Apples hjemmeside.

I første omgang ser det ud til, at det er kommende opdateringer til MaC OS X Mavericks, man vil kunne få fingrene i, men konceptet med at give alle med interesse mulighed for at beta-teste softwaren ser ikke ud til at begrænse sig til Mavericks på sigt.

"OS X Beta Seed-programmet giver brugere mulighed for at køre pre-release software. Prøvekør beta-software og giv kvalitativ og brugervenligheds-feedback, der kan hjælpe med til at gøre OS X endnu bedre," skriver Apple.

Konkret fungerer det på den måde, at man - når man har accepteret vilkårene om blandt andet fortrolighed - vil få adgang til beta-softwaren direkte fra Mac App Store under Opdateringer.

Mens alle Mac-brugere dermed potentielt kan få adgang til nye versioner af Mac OS X, før de er helt flyveklar, tilbyder Apple fortsat ekstra muligheder for udviklerne.

"Hvis du er en udvikler, der skriver en app til OS X, vil du med fordel kunne udnytte de ekstra ressourcer gennem Mac Developer Program."

Det gratis styresystem OS X Mavericks var installeret på halvdelen af alle de Mac-computere, der var online i marts, viser statistik fra Net Applications.

Læs også:

Derfor storhitter særligt styresystem fra Apple

Mac i virksomheden: Derfor har holdningen ændret sig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere