Artikel top billede

Sådan kan du beta-teste ny software fra Apple

Nu har du mulighed for at prøvekøre ny software fra Apple, før den er helt klar til at blive lanceret til den brede offentlighed.

Hidtil har det ikke været alle, der kunne få lov til at beta-teste ny Apple-software, fordi det kræver, at man er en del af selskabets Developer Program.

Med et nyt OS X Beta Seed Program udvider Apple nu kredsen af potentielle testere betydeligt, idet det eneste krav er, at du er over 18 år og accepterer vilkårene:

"OS X Beta Seed Program er tilgængeligt for brugere, der er over 18 år, har logget ind med deres Apple ID og har accepteret OS X Beta Seed and Confidentiality Agreement," fremgår det af en FAQ på Apples hjemmeside.

I første omgang ser det ud til, at det er kommende opdateringer til MaC OS X Mavericks, man vil kunne få fingrene i, men konceptet med at give alle med interesse mulighed for at beta-teste softwaren ser ikke ud til at begrænse sig til Mavericks på sigt.

"OS X Beta Seed-programmet giver brugere mulighed for at køre pre-release software. Prøvekør beta-software og giv kvalitativ og brugervenligheds-feedback, der kan hjælpe med til at gøre OS X endnu bedre," skriver Apple.

Konkret fungerer det på den måde, at man - når man har accepteret vilkårene om blandt andet fortrolighed - vil få adgang til beta-softwaren direkte fra Mac App Store under Opdateringer.

Mens alle Mac-brugere dermed potentielt kan få adgang til nye versioner af Mac OS X, før de er helt flyveklar, tilbyder Apple fortsat ekstra muligheder for udviklerne.

"Hvis du er en udvikler, der skriver en app til OS X, vil du med fordel kunne udnytte de ekstra ressourcer gennem Mac Developer Program."

Det gratis styresystem OS X Mavericks var installeret på halvdelen af alle de Mac-computere, der var online i marts, viser statistik fra Net Applications.

Læs også:

Derfor storhitter særligt styresystem fra Apple

Mac i virksomheden: Derfor har holdningen ændret sig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?