Artikel top billede

Sådan kan du beta-teste ny software fra Apple

Nu har du mulighed for at prøvekøre ny software fra Apple, før den er helt klar til at blive lanceret til den brede offentlighed.

Hidtil har det ikke været alle, der kunne få lov til at beta-teste ny Apple-software, fordi det kræver, at man er en del af selskabets Developer Program.

Med et nyt OS X Beta Seed Program udvider Apple nu kredsen af potentielle testere betydeligt, idet det eneste krav er, at du er over 18 år og accepterer vilkårene:

"OS X Beta Seed Program er tilgængeligt for brugere, der er over 18 år, har logget ind med deres Apple ID og har accepteret OS X Beta Seed and Confidentiality Agreement," fremgår det af en FAQ på Apples hjemmeside.

I første omgang ser det ud til, at det er kommende opdateringer til MaC OS X Mavericks, man vil kunne få fingrene i, men konceptet med at give alle med interesse mulighed for at beta-teste softwaren ser ikke ud til at begrænse sig til Mavericks på sigt.

"OS X Beta Seed-programmet giver brugere mulighed for at køre pre-release software. Prøvekør beta-software og giv kvalitativ og brugervenligheds-feedback, der kan hjælpe med til at gøre OS X endnu bedre," skriver Apple.

Konkret fungerer det på den måde, at man - når man har accepteret vilkårene om blandt andet fortrolighed - vil få adgang til beta-softwaren direkte fra Mac App Store under Opdateringer.

Mens alle Mac-brugere dermed potentielt kan få adgang til nye versioner af Mac OS X, før de er helt flyveklar, tilbyder Apple fortsat ekstra muligheder for udviklerne.

"Hvis du er en udvikler, der skriver en app til OS X, vil du med fordel kunne udnytte de ekstra ressourcer gennem Mac Developer Program."

Det gratis styresystem OS X Mavericks var installeret på halvdelen af alle de Mac-computere, der var online i marts, viser statistik fra Net Applications.

Læs også:

Derfor storhitter særligt styresystem fra Apple

Mac i virksomheden: Derfor har holdningen ændret sig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.