Artikel top billede

Gangnam Styles succes tvinger Youtube over på 64 bit

Antallet af visninger af Psy's megahit Gangnam Style har været tæt på at ødelægge visningstælleren i Youtube. Det har tvunget Googles teknikere til tasterne.

Oppa Gangnam Style. 

Husker du, da hele verden for to års tid siden gik amok i hestedans, da den sydkoreanske musikplage 'Gangnam Style' blev fremført af musikeren Psy?

Hvis ja, så husker du nok også, at musikhittet nåede at runde én milliard visninger på Googles videosite Youtube.

Grænsen blev nået

Siden numret kom frem i sommeren 2012, og milliarden blev nået i vinteren samme år, har musikvideoen ligget og samlet mere end dobbelt så mange visninger, så videoen for nyligt nåede 2.147.483.647 visninger.

Dette tal er mere, end Youtubes view-tæller kan rumme, og derfor har Googles teknikere for at par måneder siden været nødt til at pille ved teknologien.

"Vi troede aldrig, at en video ville blive set i et antal større end 32-bit integer (=2.147.483.647 visninger), men det var før, vi stødte på Psy. Gangnam Style er blevet set så mange gange, at vi er blevet nødt til at opgradere til 64-bit integer," skriver Google i et blogindlæg.

Kan klare 9 trillioner visninger

Opgraderingen betyder, at det næste internet-fænomen bare kan komme an på Youtube.

For nu er videositets visningstæller i stand til at gå helt op til mere end 9 trillioner visninger - eller mere eksakt: 9.223.372.036.854.775.808 visninger.

Du kan selv gå ind på Youtube og holde musen over visningstælleren nede i højre hjørne under videoplayeren for at se Googles nye visningssystem.

Læs også:
YouTube: Sydfyn Style er forbudt

Sådan kan du købe dig til succes på YouTube
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere