Artikel top billede

Gangnam Styles succes tvinger Youtube over på 64 bit

Antallet af visninger af Psy's megahit Gangnam Style har været tæt på at ødelægge visningstælleren i Youtube. Det har tvunget Googles teknikere til tasterne.

Oppa Gangnam Style. 

Husker du, da hele verden for to års tid siden gik amok i hestedans, da den sydkoreanske musikplage 'Gangnam Style' blev fremført af musikeren Psy?

Hvis ja, så husker du nok også, at musikhittet nåede at runde én milliard visninger på Googles videosite Youtube.

Grænsen blev nået

Siden numret kom frem i sommeren 2012, og milliarden blev nået i vinteren samme år, har musikvideoen ligget og samlet mere end dobbelt så mange visninger, så videoen for nyligt nåede 2.147.483.647 visninger.

Dette tal er mere, end Youtubes view-tæller kan rumme, og derfor har Googles teknikere for at par måneder siden været nødt til at pille ved teknologien.

"Vi troede aldrig, at en video ville blive set i et antal større end 32-bit integer (=2.147.483.647 visninger), men det var før, vi stødte på Psy. Gangnam Style er blevet set så mange gange, at vi er blevet nødt til at opgradere til 64-bit integer," skriver Google i et blogindlæg.

Kan klare 9 trillioner visninger

Opgraderingen betyder, at det næste internet-fænomen bare kan komme an på Youtube.

For nu er videositets visningstæller i stand til at gå helt op til mere end 9 trillioner visninger - eller mere eksakt: 9.223.372.036.854.775.808 visninger.

Du kan selv gå ind på Youtube og holde musen over visningstælleren nede i højre hjørne under videoplayeren for at se Googles nye visningssystem.

Læs også:
YouTube: Sydfyn Style er forbudt

Sådan kan du købe dig til succes på YouTube
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere