Artikel top billede

De mest sete YouTube-videoer i 2012

"Gangnam Style"-videoen blev set over én milliard gange i 2012. Se hvad verden ellers klikkede på.

Der bliver uploadet mere video på YouTube i løbet af en måned, end de tre største tv-stationer i USA har lavet på 60 år. Og interessen for YouTube er ikke aftagende.

I år nåede den dansable video med koreanske PSY og hans sang Gangnam Style for eksempel milepælen med over én milliard visninger. Det gør den til den mest sete i år. Her følger de ni andre på årets top 10:

Bandet Gotye fik uhørt succes med sangen "Someboby That I Used to Love", som i kølvandet straks blev udsendt i bunkevis af forskellige fortolkninger. Blandt de mest populære var denne, hvor sangen fremføres af fem mand på den samme guitar:

I 2012 forsøgte en passioneret amerikaner at skabe opmærksomhed om de uhyrligheder som LRA og den berygtede Kony har lavet i Uganda.
Det skabte en del opmærksomhed, men er også blevet kritiseret for at være langt bag den egentlige udvikling i den afrikanske region, og i slutningen af kampagnen var der mest opmærksomhed på initiativtagerens egne problemer, der endte med at han blev anholdt, da han vandrede rundt nøgen.

Sangen "Call My Maybe" bliver måske et engangshit for Carly Rae Jepsen. Men hun har alligevel fået mere opmærksomhed end mange etablerede kunstnere kun kan drømme om.

Serien "Epic Rap Battle" nåede med det amerikanske præsidentvalg frem til en fiktiv rap-duel mellem Obama og Romney. Mere underholdende end mange af de tos rigtige debatter.

Forbipasserende i Belgien fik sig en overraskelse, da en lokal tv-station opførte en actionscene på et bytorv, for at illustrere hvor meget fart over feltet, der er på kanalen.

Denne aparte parforholdsforklaring er angiveligt det 7. mest sete klip i år.

Blandingen af violin og dubstep er blevet set 40 millioner gange. På strengene er Lindsey Stirling.

I årets første måneder gik denne far til ekstremer for at disciplinere sin datter. Han var sur over, at datteren havde talt respektløst om sine forældre på Facebook. Straffen var denne lange svada og en smadret computer.

Felix Baumgartner behøver ikke nogen nærmere introduktion. Han skabte historie, da han lod sig dale fra en kapsel i skyen.

Se mere hos YouTube.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
Vigtig opdatering på vej til Windows: Får omsider din HDR-skærm til at funkle
Microsofts Windows 10-styresystem vil i fremtiden kunne arbejde bedre med de flotte farver og den høje kontrast, som HDR-skærme tilbyder.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.