Artikel top billede

Vildt lydsystem: B&O laver trykfølsom musikafspiller i træ

På CES-messen i Las vegas har Bang & Olufsen netop lanceret et noget specielt lydsystem: Her er den trykfølsomme skærm slet ikke en skærm, men i stedet et stykke egetræ.

Danske Bang & Olufsen har ved CES-messen præsenteret et lidt anderledes musiksystem - i hvert fald på designdelen.

Ud over et design, som er så B&O'sk, som noget kan være, sker interaktionen på overfladen på et stykke egetræ, som er trykfølsomt.

Læs lige den sætning igen: Trykfølsomt træ.

Træpladen skal give en enkel oplevelse af Moment, som skulle være nem at tilslutte med enheder til afspilning af streaming-tjenester.

Men der er mere end bare trykfølsomt træ.

Træpladen kan tages ud af dockingstationen, og på "bagsiden" er der en langt mere avanceret touchskærm sammen med et berøringsfølsomt hjul.

Vælger musikken for dig
Hver side af BeoSound Moment har hver sin styrke.

Siden med skærmen er klar til at vælge, hvilke tjenester som du gerne vil lytte til musik fra, eller hvilke specifikke sange.

Men den handling vil B&O gerne tage fra dig, og klare for dig.

Software i Moment skal med tiden lære dine musikfavoritter at kende, og vil efterfølgende kunne afspille den helt rigtige musik på de helt rigtige tidspunkter - helt af sig selv.

Moment virker ved lanceringen med TuneIn og Deezer, men endnu ikke med populære danske tjenester som Wimp og Spotify. 

B&O er ikke det eneste firma, som præsenterer specielle produkter.

Lenovo præsenterede tirsdag en 13-tommer bærbar på kun 780 gram.

Læs også: CES 2015: Her de vigtigste emner på verdens største teknologi-messe lige nu
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere