Fredagens aviser om it

Mondo fordobler antallet af kunder. Politikere afviser at binde mobilkunder. Høj risiko ved at flytte Danionics til Kina. Danske it-iværksættere bag verdensnyhed.

Mondo fordobler antallet af kunder

Internetvirksomheden Mondo har øget antallet af hostingkunder med omkring 5.500 og fordoblet sin storkunde-portefølje, hvilket nu får virksomheden til at droppe sit eget driftscenter til fordel for et samarbejde med den danske afdeling af det engelske teleselskab Colt Telecom. Teleselskabet råder over et 800 kvadratmeter stort driftscenter i den Københavnske Sydhavn, hvorfra hostingen af Mondos kunder fremover skal drives. (Erhvervsbladet)

Politikere afviser at binde mobilkunder

Der kan efter alt at dømme ikke samles flertal i Folketinget for at følge Konkurrencestyrelsens anbefalinger og ændre den periode, som mobilselskaberne må binde kunderne til sig, fra seks til 12 måneder. Både Dansk Folkeparti og Socialdemokraterne er imod. Derimod er regeringspartiet Venstre åben over for ideen. (Børsen)

Høj risiko at flytte Danionics til Kina

Den fynske batterivirksomhed Danionics har indgået et partnerskab med GP Batteries International om at flytte produktionen til Kina. Det er dog langt fra et projekt uden risiko, erkender koncernchefen for den nye partner, Andrew Ng. "Dette er højteknologisk produktion, og dermed er risikoen også høj. Man kan miste meget i denne type forretning, og det kan gå hurtigt," konstaterer han. Andrew Ng forventer foreløbig at beholde salg og en udviklingsafdeling på Fyn. Han mener, at Danionics' teknologi er god, men at virksomheden har haft svært ved at udnytte det teknologiske forspring. (Børsen)

Danske it-iværksættere bag verdensnyhed

Det århusianske it-iværksætterfirma OOVM vil til sommer lancere verdens første udviklingsværktøj til trådløs opdatering af software til eksempelvis mobiltelefoner. Firmaet regner med stor succes, da alle om få år får brug for at kunne opdatere softwaren i mobiltelefoner, tv- og hi-fi-udstyr, biler, lommecomputere og lignende apparater trådløst. "Vi regner med at få brug for fire nye ansatte i år til blandt andet salg og markedsføring af produktet," siger Lars Bak, administrerende direktør for OOVM. (Erhvervsbladet)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere