Artikel top billede

Ny bølge af cloud-løsninger på vej til din virksomhed: Undgå de værste problemer

Cloud computing er ikke længere bare hype, men en realitet i de fleste virksomheder. Nu venter næste fase med masser af nye muligheder for cloud-løsninger - og nye udfordringer. Download gratis whitepaper her.

De danske virksomheder og offentlige institutioner har for længst taget cloud-løsninger som Microsofts Office 365 og Salesforce til sig.

Selv om Europa fortsat er noget bagud med cloud i forhold til USA, er der fuld fart på udviklingen.

Det skyldes først og fremmest, at it-giganter som Microsoft, IBM, Amazon, Apple og Google investerer massivt i at opbygge europæiske cloud-datacentre og i at udvikle nye løsninger.

Men der eksisterer også en hel underskov af større og mindre lokale cloud-leverandører, der har stadig mere at byde på.  

Velkommen til næste fase

Vi har bevæget os videre fra den spæde start på cloud-markedet, hvor det handlede om eksempelvis at køre mail-løsningen fra skyen over til, at det nu også handler om, at tungere forretningssystemer og hele infrastrukturen skal leveres som en service.

Der er dog fortsat mange virksomheder, der vælger at satse på en kombination af lokale installationer og cloud-løsninger, og markedet for hybride cloud-løsninger er da også et område, der fortsat udviklier sig. Det fremgår eksempelvis af Gartners seneste hype cycle - se den her.

I takt med at cloud-investeringerne intensiveres, og stadig mere kritiske applikationer og løsninger leveres som services, rejser der sig dog også stadig flere spørgsmål om, hvordan kontrakterne skal se ud, før man kan være tilfreds som kunde.

Mulighederne med cloud er efterhånden ubegrænsede, men man tager fejl, hvis man dermed tror, at arbejdet med at sikre it-driften og -udviklingen i virksomheden bliver mindre.

Det skifter bare karakter for dig som it-ansvarlig.

Download gratis whitepaper

Computerworld har skrevet en stribe artikler, der fokuserer på nogle af udfordringerne og hjælper dig med at håndtere dem.

Du kan læse artiklerne ved at downloade et gratis whitepaper herunder.

Download whitepaper her.

Læs blandt andet om:

- Danmark humper langt efter Europa i cloud-brug
- Slet ikke slut med boomet: Cloud-markedet vokser hastigt
- Fra traditionel software til cloud: Derfor er skiftet så svært
- Så dyrt er det at holde liv i egen software
- Her er eksperternes 10 gode råd om cloud-aftaler
- Oracles store cloud-satsning: Har selskabet en chance eller er toget kørt?

Download whitepaper her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.