Artikel top billede

Ny bølge af cloud-løsninger på vej til din virksomhed: Undgå de værste problemer

Cloud computing er ikke længere bare hype, men en realitet i de fleste virksomheder. Nu venter næste fase med masser af nye muligheder for cloud-løsninger - og nye udfordringer. Download gratis whitepaper her.

De danske virksomheder og offentlige institutioner har for længst taget cloud-løsninger som Microsofts Office 365 og Salesforce til sig.

Selv om Europa fortsat er noget bagud med cloud i forhold til USA, er der fuld fart på udviklingen.

Det skyldes først og fremmest, at it-giganter som Microsoft, IBM, Amazon, Apple og Google investerer massivt i at opbygge europæiske cloud-datacentre og i at udvikle nye løsninger.

Men der eksisterer også en hel underskov af større og mindre lokale cloud-leverandører, der har stadig mere at byde på.  

Velkommen til næste fase

Vi har bevæget os videre fra den spæde start på cloud-markedet, hvor det handlede om eksempelvis at køre mail-løsningen fra skyen over til, at det nu også handler om, at tungere forretningssystemer og hele infrastrukturen skal leveres som en service.

Der er dog fortsat mange virksomheder, der vælger at satse på en kombination af lokale installationer og cloud-løsninger, og markedet for hybride cloud-løsninger er da også et område, der fortsat udviklier sig. Det fremgår eksempelvis af Gartners seneste hype cycle - se den her.

I takt med at cloud-investeringerne intensiveres, og stadig mere kritiske applikationer og løsninger leveres som services, rejser der sig dog også stadig flere spørgsmål om, hvordan kontrakterne skal se ud, før man kan være tilfreds som kunde.

Mulighederne med cloud er efterhånden ubegrænsede, men man tager fejl, hvis man dermed tror, at arbejdet med at sikre it-driften og -udviklingen i virksomheden bliver mindre.

Det skifter bare karakter for dig som it-ansvarlig.

Download gratis whitepaper

Computerworld har skrevet en stribe artikler, der fokuserer på nogle af udfordringerne og hjælper dig med at håndtere dem.

Du kan læse artiklerne ved at downloade et gratis whitepaper herunder.

Download whitepaper her.

Læs blandt andet om:

- Danmark humper langt efter Europa i cloud-brug
- Slet ikke slut med boomet: Cloud-markedet vokser hastigt
- Fra traditionel software til cloud: Derfor er skiftet så svært
- Så dyrt er det at holde liv i egen software
- Her er eksperternes 10 gode råd om cloud-aftaler
- Oracles store cloud-satsning: Har selskabet en chance eller er toget kørt?

Download whitepaper her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere