Artikel top billede

Ny bølge af cloud-løsninger på vej til din virksomhed: Undgå de værste problemer

Cloud computing er ikke længere bare hype, men en realitet i de fleste virksomheder. Nu venter næste fase med masser af nye muligheder for cloud-løsninger - og nye udfordringer. Download gratis whitepaper her.

De danske virksomheder og offentlige institutioner har for længst taget cloud-løsninger som Microsofts Office 365 og Salesforce til sig.

Selv om Europa fortsat er noget bagud med cloud i forhold til USA, er der fuld fart på udviklingen.

Det skyldes først og fremmest, at it-giganter som Microsoft, IBM, Amazon, Apple og Google investerer massivt i at opbygge europæiske cloud-datacentre og i at udvikle nye løsninger.

Men der eksisterer også en hel underskov af større og mindre lokale cloud-leverandører, der har stadig mere at byde på.  

Velkommen til næste fase

Vi har bevæget os videre fra den spæde start på cloud-markedet, hvor det handlede om eksempelvis at køre mail-løsningen fra skyen over til, at det nu også handler om, at tungere forretningssystemer og hele infrastrukturen skal leveres som en service.

Der er dog fortsat mange virksomheder, der vælger at satse på en kombination af lokale installationer og cloud-løsninger, og markedet for hybride cloud-løsninger er da også et område, der fortsat udviklier sig. Det fremgår eksempelvis af Gartners seneste hype cycle - se den her.

I takt med at cloud-investeringerne intensiveres, og stadig mere kritiske applikationer og løsninger leveres som services, rejser der sig dog også stadig flere spørgsmål om, hvordan kontrakterne skal se ud, før man kan være tilfreds som kunde.

Mulighederne med cloud er efterhånden ubegrænsede, men man tager fejl, hvis man dermed tror, at arbejdet med at sikre it-driften og -udviklingen i virksomheden bliver mindre.

Det skifter bare karakter for dig som it-ansvarlig.

Download gratis whitepaper

Computerworld har skrevet en stribe artikler, der fokuserer på nogle af udfordringerne og hjælper dig med at håndtere dem.

Du kan læse artiklerne ved at downloade et gratis whitepaper herunder.

Download whitepaper her.

Læs blandt andet om:

- Danmark humper langt efter Europa i cloud-brug
- Slet ikke slut med boomet: Cloud-markedet vokser hastigt
- Fra traditionel software til cloud: Derfor er skiftet så svært
- Så dyrt er det at holde liv i egen software
- Her er eksperternes 10 gode råd om cloud-aftaler
- Oracles store cloud-satsning: Har selskabet en chance eller er toget kørt?

Download whitepaper her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere


Customer Experience - sådan får du glade og loyale kunder

En dyb og relevant indsigt i dine kunders behov, ageren og navigeren er med til at skabe den bedste kundeoplevelse. Det kræver mange data, og det er afgørende at virksomhederne har det rette setup og viden om dataindsamling og dataanalyse. Deltag på dette semirnår og bliv klogere på de store aktuelle muligheder som data, software og ny innovation skaber inden for customer experience.

01. marts 2023 | Læs mere