Artikel top billede

Foto: Liz Welsh, CC BY 2.0 (Foto: Liz Welsh, CC BY 2.0)

iPhone 8-udviklingen i fuld sving under hemmelige forhold: Sådan bliver Apples næste telefon

Markant nyt design er i vente på den kommende iPhone 8, hvor det rygtes, at Home-knappen, frontkamera og fingeraftrykslæser forsvinder fra hardware-fronten på telefonen med kant-til-kant-glasskærm.

Mens Apple-fanboys og -girls over hele verden i disse dage har fået eller venter på at få fingrene i iPhone 7, svirrer rygterne allerede om næste skud på stammen af æbletelefoner.

Mediet Macrumours kan berette, at den kommende iPhone 8 vil have markant anderledes design end den nuværende iPhone 7.

Først og fremmest skulle iPhone 8 udmærke sig ved at have et 5,5 tommer kant-til-kant OLED-display, hvor der i dag i hardwaren er afsat plads til blandt andet touch ID-fingeraftrykslogin og frontkamera.

Disse to funktioner vil i stedet blive bygget direkte ind i skærmen på den kommende iPhone, forlyder det.

Farvel til Home-knappen

Dermed ser det også ud til, at Home-knappen bliver sendt på møddingen i efteråret 2017, når iPhone 8-lanceringen markerer 10 års jubilæet for denne ene telefon-serie, der måske har betydet allermest for smartphone-udviklingen overhovedet.

Du kan her læse om introduktionen af den allerførste iPhone tilbage i 2007: Apple klar med avanceret iPhone-mobiltelefon

Derudover rygtes det, at den kommende iPhone 8 vil få et bedre kamera, en 10-nanometer A11 chip til hurtigere beregning, fjernopladning og iris/ansigts-scanning til at logge på med.

Dermed skulle Apple på mange måder imødegå den kritik, som iPhone 7 har fået om, at der ikke ligefrem er sket revolutioner på designsiden, som selskabet ellers er så berømmet for.

Læs også: Test: Du kan roligt købe en iPhone 7 Plus - også selv om Apples designafdeling må være faldet i søvn

Bliver udviklet i Israel

Mediet Business Insider har været en tur i den israelske by Herzliya nord for Tel Aviv, hvor dele af hardwaren til den kommende iPhone 8 bliver udviklet under hemmelige forhold.

Mere specifikt skulle det være dele som kamera, trådløse teknologier, storage og chips, som bliver udviklet i Israel, som er Apples næststørste udviklingscenter i verden, efter Apple har opkøbt flere israelske it-selskaber.

Trods hemmelighedskræmmeriet omkring den kommende Apple-telefon, har flere unavngivne kilder omkring den israelske Apple-fabrik bekræftet over for Business Insider, at designet til iPhone 8 bliver markant anderledes.

Kilderne omtaler desuden konsekvent den kommende telefon som iPhone 8.

Den omtale indikerer, at Apple ikke nødvendigvis lancerer en iPhone 7S-model i efteråret 2017, som ellers ville være helt i hak med selskabets hidtidige produktcyklus, men hopper direkte til version 8.

Apple har vanen tro ikke ønsket at kommentere på spekulationer og rygter om selskabets næste iPhone.

Læs også:
Fire myter om din smartphone: Nej du kan ikke bore et nyt audiostik i din iPhone 7

Apples iPhone er blevet dyrere at bygge - disse materialer koster mest i den nye iPhone 7
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere