Artikel top billede

Foto: Liz Welsh, CC BY 2.0 (Foto: Liz Welsh, CC BY 2.0)

iPhone 8-udviklingen i fuld sving under hemmelige forhold: Sådan bliver Apples næste telefon

Markant nyt design er i vente på den kommende iPhone 8, hvor det rygtes, at Home-knappen, frontkamera og fingeraftrykslæser forsvinder fra hardware-fronten på telefonen med kant-til-kant-glasskærm.

Mens Apple-fanboys og -girls over hele verden i disse dage har fået eller venter på at få fingrene i iPhone 7, svirrer rygterne allerede om næste skud på stammen af æbletelefoner.

Mediet Macrumours kan berette, at den kommende iPhone 8 vil have markant anderledes design end den nuværende iPhone 7.

Først og fremmest skulle iPhone 8 udmærke sig ved at have et 5,5 tommer kant-til-kant OLED-display, hvor der i dag i hardwaren er afsat plads til blandt andet touch ID-fingeraftrykslogin og frontkamera.

Disse to funktioner vil i stedet blive bygget direkte ind i skærmen på den kommende iPhone, forlyder det.

Farvel til Home-knappen

Dermed ser det også ud til, at Home-knappen bliver sendt på møddingen i efteråret 2017, når iPhone 8-lanceringen markerer 10 års jubilæet for denne ene telefon-serie, der måske har betydet allermest for smartphone-udviklingen overhovedet.

Du kan her læse om introduktionen af den allerførste iPhone tilbage i 2007: Apple klar med avanceret iPhone-mobiltelefon

Derudover rygtes det, at den kommende iPhone 8 vil få et bedre kamera, en 10-nanometer A11 chip til hurtigere beregning, fjernopladning og iris/ansigts-scanning til at logge på med.

Dermed skulle Apple på mange måder imødegå den kritik, som iPhone 7 har fået om, at der ikke ligefrem er sket revolutioner på designsiden, som selskabet ellers er så berømmet for.

Læs også: Test: Du kan roligt købe en iPhone 7 Plus - også selv om Apples designafdeling må være faldet i søvn

Bliver udviklet i Israel

Mediet Business Insider har været en tur i den israelske by Herzliya nord for Tel Aviv, hvor dele af hardwaren til den kommende iPhone 8 bliver udviklet under hemmelige forhold.

Mere specifikt skulle det være dele som kamera, trådløse teknologier, storage og chips, som bliver udviklet i Israel, som er Apples næststørste udviklingscenter i verden, efter Apple har opkøbt flere israelske it-selskaber.

Trods hemmelighedskræmmeriet omkring den kommende Apple-telefon, har flere unavngivne kilder omkring den israelske Apple-fabrik bekræftet over for Business Insider, at designet til iPhone 8 bliver markant anderledes.

Kilderne omtaler desuden konsekvent den kommende telefon som iPhone 8.

Den omtale indikerer, at Apple ikke nødvendigvis lancerer en iPhone 7S-model i efteråret 2017, som ellers ville være helt i hak med selskabets hidtidige produktcyklus, men hopper direkte til version 8.

Apple har vanen tro ikke ønsket at kommentere på spekulationer og rygter om selskabets næste iPhone.

Læs også:
Fire myter om din smartphone: Nej du kan ikke bore et nyt audiostik i din iPhone 7

Apples iPhone er blevet dyrere at bygge - disse materialer koster mest i den nye iPhone 7
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere