Artikel top billede

Foto: Liz Welsh, CC BY 2.0

iPhone 8-udviklingen i fuld sving under hemmelige forhold: Sådan bliver Apples næste telefon

Markant nyt design er i vente på den kommende iPhone 8, hvor det rygtes, at Home-knappen, frontkamera og fingeraftrykslæser forsvinder fra hardware-fronten på telefonen med kant-til-kant-glasskærm.

Mens Apple-fanboys og -girls over hele verden i disse dage har fået eller venter på at få fingrene i iPhone 7, svirrer rygterne allerede om næste skud på stammen af æbletelefoner.

Mediet Macrumours kan berette, at den kommende iPhone 8 vil have markant anderledes design end den nuværende iPhone 7.

Først og fremmest skulle iPhone 8 udmærke sig ved at have et 5,5 tommer kant-til-kant OLED-display, hvor der i dag i hardwaren er afsat plads til blandt andet touch ID-fingeraftrykslogin og frontkamera.

Disse to funktioner vil i stedet blive bygget direkte ind i skærmen på den kommende iPhone, forlyder det.

Farvel til Home-knappen

Dermed ser det også ud til, at Home-knappen bliver sendt på møddingen i efteråret 2017, når iPhone 8-lanceringen markerer 10 års jubilæet for denne ene telefon-serie, der måske har betydet allermest for smartphone-udviklingen overhovedet.

Du kan her læse om introduktionen af den allerførste iPhone tilbage i 2007: Apple klar med avanceret iPhone-mobiltelefon

Derudover rygtes det, at den kommende iPhone 8 vil få et bedre kamera, en 10-nanometer A11 chip til hurtigere beregning, fjernopladning og iris/ansigts-scanning til at logge på med.

Dermed skulle Apple på mange måder imødegå den kritik, som iPhone 7 har fået om, at der ikke ligefrem er sket revolutioner på designsiden, som selskabet ellers er så berømmet for.

Læs også: Test: Du kan roligt købe en iPhone 7 Plus - også selv om Apples designafdeling må være faldet i søvn

Bliver udviklet i Israel

Mediet Business Insider har været en tur i den israelske by Herzliya nord for Tel Aviv, hvor dele af hardwaren til den kommende iPhone 8 bliver udviklet under hemmelige forhold.

Mere specifikt skulle det være dele som kamera, trådløse teknologier, storage og chips, som bliver udviklet i Israel, som er Apples næststørste udviklingscenter i verden, efter Apple har opkøbt flere israelske it-selskaber.

Trods hemmelighedskræmmeriet omkring den kommende Apple-telefon, har flere unavngivne kilder omkring den israelske Apple-fabrik bekræftet over for Business Insider, at designet til iPhone 8 bliver markant anderledes.

Kilderne omtaler desuden konsekvent den kommende telefon som iPhone 8.

Den omtale indikerer, at Apple ikke nødvendigvis lancerer en iPhone 7S-model i efteråret 2017, som ellers ville være helt i hak med selskabets hidtidige produktcyklus, men hopper direkte til version 8.

Apple har vanen tro ikke ønsket at kommentere på spekulationer og rygter om selskabets næste iPhone.

Læs også:
Fire myter om din smartphone: Nej du kan ikke bore et nyt audiostik i din iPhone 7

Apples iPhone er blevet dyrere at bygge - disse materialer koster mest i den nye iPhone 7
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere