Fortalt til: Mads Elkær

Mennesker i IT

Udgivet 9. november 2016 kl. 12.59
"Jeg har været i flere selskaber, hvor der har været lagt stor vægt på agil udvikling, og hvor cloud-begrebet i form af eksempelvis hybride clouds blev brugt.

Egentlig var jeg ret anti-cloud til at begynde med, fordi jeg ikke helt kunne se det forkromede formål ved at gå i skyen.

I begyndelsen virkede det som om, der kun var to muligheder: Hvis man ikke selv ville have besværet med at bygge bæstet hjemme i ens eget datacenter, eller hvis man ikke kendte størrelsen på det bæst, man prøvede at ride på.

Så jeg var slet ikke en cloud-aficionado, indtil mine øjne for alvor blev åbnet i et stort it-projekt hos min nuværende arbejdsgiver Wickes, som blandt andet sælger værktøj.

Her skulle vi planlægge værktøjsbutikkernes gulvplads, og der så jeg, hvor effektivt skyen kan være, når det kommer til besparelser, hurtighed og effektivitet. Og hvis noget går galt, så dræber man bare projektet og begynder forfra igen.

I skyen er der en helt anden arkitektur end i det traditionelle datacenter, og i år har vi vedtaget en cloud-first-strategi.

For cloud er fremtiden, og nu vender jeg ikke tilbage til den gammeldags måde at gennemføre it-projekter på igen."
John Cowper, chef-arkitekt hos Wickes.

Flere mennesker i IT Om mennesker i itPremium
Anne Marie Engtoft Larsen gør klar til at rejse til USA som Danmarks nye tech-ambassadør: "Jeg har glædet mig helt vildt"
Interview: Om få dage drager Anne Marie Engtoft Larsen til Silicon Valley, hvor hun indtager embedet som Danmarks nye tech-ambassadør. "Mit mandat bliver at at fokusere på, hvordan vi skaber handling," siger hun i sit første interview som Danmarks tech-ambassadør.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Tør du vente på et databrud? Kom i gang med at sikre dig nu!
Agilitet er nødvendigt, når der skal godkendes brugere og det er der en simpel grund til. Adgangsscenarierne er for forskellige til at stole på en enkelt måde at autentificere på. Din autentificeringsproces er nødt til at udvikle sig med flere adgangsscenarier. Det og meget mere kigger vi på i dette whitepaper, så du er i stand til at vælge den mest agile løsning for dig og din virksomhed.