Software til projektstyring har vind i sejlene

Omada har succes med sin software til at styre processerne, når der skal laves it-projekter i store virksomheder. Overskuddet blev fordoblet sidste år, men Omada har fortsat svært ved at tiltrække nok medarbejdere med de rigtige kompetencer.

Omada, der udvikler software til at styre ændringer i processer og til drift af it-systemer, fortsætter fremgange.

Sidste år fordoblede Omada overskuddet, der landede på 6,6 millioner kroner. Selskabet har primært haft succes med sine produkter rettet mod SAP-installationer.

Men ifølge direktør Morten Boel Sigurdsson er der investeret stort i en række nye værktøjer.

Dermed udvides paletten til alle typer it-projekter, og samtidig bliver det muligt for at skabe flere partnerskaber med konsulenthuse.

Det skal en .Net-version af Omadas software, der lanceres efter sommerferien, hjælpe med til.

- På den måde kan vi give nogle partnere et godt tilbud om at kode op mod vores systemer inden for deres kundesegmenter, således at de også kan tjene på processen, forklarer Morten Boel Sigurdsson.

Omada A/S Årsregnskab
Millioner kroner20032002
Bruttofortjeneste18,710,6
Resultat af primær drift (EBIT)9,45,3
Resultat før skat 9,54,5
Resultat6,63
Egenkapital158,2
Antal ansatte1414
Omada stiler mod en større vækst i det kommende år. Det skal blandt andet ske gennem mere markedsføring af pakke-software og ved at videreudviklere produkterne.

- Vi vil gerne bredere ud på de markeder, vi er interesserede i, fortrinsvis Sverige og England, forklarer Morten Boel Sigurdsson.

Da Computerworl Online for lidt over 10 måneder siden bragte et portræt af Omada i en serie om succesvirksomheder, forestillede direktøren sig, at han midt i 2004 ville have 30 ansatte.

Men det er de samme 14 ansatte, der skabte væksten i 2003, og dermed er det fortsat svært for Omada at tiltrække tilstrækkeligt arbejdskraft med den helt rigtige profil.

- Jeg har dog lige ansat tre personer af den rigtig tunge kaliber, så det går den rigtige vej, selv om det går langsomt, medgiver Morten Boel Sigurdsson.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2.0: Forretning, innovation og udvikling

På Digitaliseringsledelse kan du derfor en række førende danske CIOs der ærligt fortæller om deres overvejelser, strategier, organisationer og resultater. På dagen får du desuden mulighed for at netværke og reflektere over indholdet i en række korte intensive sessioner samt gå i dialog med dagens stærke oplægsholdere.

05. november 2020 | Læs mere


Dell Talk: Fremtidens arbejdsplads: Få fuld udbytte af medarbejdernes kompetencer og viden

Skal du have fuldt udbytte af medarbejderes kompetencer og den viden, som din organisation ligger inde med, kræver det de rigtige værktøjer, de rigtige processer og det rigtige mindset. I denne talk får du buddet på hvordan fremtidens arbejdsplads ser ud - og hvordan den lever op til kravene fra de dygtige, mobile og kritiske medarbejdere.

06. november 2020 | Læs mere


Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan vinder du større anerkendelse for din sikkerhedsindsats
De fleste IT-sikkerhedsansvarlige oplever undertiden, at topledelsen ikke helt forstår og anerkender de kritiske cybersikkerhedsorienterede udfordringer, virksomheden skal håndtere. Ja, man fornemmer måske endda, at situationens alvor slet ikke trænger igennem på direktionsgangen.