Artikel top billede

Microsofts vilde Surface Book kommer endelig til Danmark: Det kommer den til at koste

En af de mest anmelderroste computere kommer nu til Danmark i tre forskellige modeller. Se priser og specifikationer her.

Microsofts Surface Book er på vej til Danmark  med dansk tastatur og ikke mindst en dansk pris.

Fra 20. april kan du købe Microsofts første egenudviklede bærbare computer i Danmark.

Computeren følger samme designsprog som resten af Microsofts Surface-serie, og Surface Book har desuden en aftagelig skærm, der fungerer som en tynd, men stor, tablet.

I bunden sidder der et grafikkort (tilkøb) og ekstra batteri sammen med tastaturet og et hav af porte.

I alt lancerer Microsoft tre forskellige modeller af Surface Book i Danmark, der udover de gængse erhvervskanaler også blandt andet vil blive solgt i Elgiganten og i Microsofts egen webshop.

Alle modellerne kommer med det særlige hybrid-design, hvor du kan adskille skærm med indbygget computer fra resten af computeren. Skærmen på 13,5 tommer har en opløsning på 3.000 x 2.000 pixels.

Ligeledes er alle processorer af Intels sjette generation (Sky Lake).

Du kan se priser og specifikationer herunder (klik for større billede):

Pris og modeller

Computerworld har tidligere testet en amerikansk version af Surface Book. 

Du kan læse vores anmeldelse af Surface Book her: Fire dage med Surface Book: Det er en vild computer - men på flere områder fejler den alligevel

Performance Base?

Størstedelen af maskinens hardware er placeret i skærmdelen.

Køber du modellen med et dedikeret grafikkort, sidder kortet i bunden af computeren sammen med tastaturet, porte og et større batteri.

Performance Base-modellen kommer med et endnu kraftigere grafikkort, hvilket også er grunden til, at prisen er højere.

Omvendt er selve computeren også en smule tungere og tykkere.

Grafikkortet er også blevet opdateret fra at være et specialudviklet Nvidia GTX 940-ish kort til at være et bedre og mere kraftfuldt 965M-kort.

Ifølge medier som Arstechnica giver Performance Base op imod dobbelt så høj ydeevne alt efter applikation, ligesom Performance Base-modellen også har en forbedret køling og større batteri til at håndtere det kraftigere grafikkort.

Du kan dog få langt kraftigere computere på markedet end Surface Book.

Nye grafikkort fra Nvidia er markant bedre end 965M-kortet, og Intel har også efterfølgende lanceret nyere processorer, end hvad der sidder i Surface Book. 
Leder du efter en computer, som både kan være en tablet og en bærbar computer, er Surface Book dog stadig et af de bedste, men også dyreste, bud. 

Læs også: Microsoft lancerer sin første desktop-computer: Her er Surface Studio




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere