Artikel top billede

Plenti-stifter Peter Mægbæk færdig som tele-topchef - forlader selskabet

Stifteren af det fremadstormende mobilselskab Plenti, Peter Mægbæk, forlader selskabet, der for et par måneder siden blev købt af TDC. Ind kommer i stedet TDC-veteran.

Stifteren af det danske mobilselskab Plent, 46-årige Peter Mægbæk, forlader selskabet, skriver Børsen.

Han afløses 1. december af 42-årige Claus Wamsler-Nielsen, der tidligere har arbejdet for både Telmore og TDC.

Det sker blot få måneder efter, at Plenti efter forrygende vækst efter etableringen i september blev købt af TDC, der betalte 74 millioner kroner for selskabet - som iøvrigt kun nåede at aflevere et enkelt regnskab, der viste et underskud på 46,9 millioner kroner og en negativ egenkapital.

Det kan du læse mere om her: Plenti-direktør skrev salgspapirer under klokken 07:20 i morges: "Der har været mange scenarier på bordet"

Peter Mægbæk siger til Børsen, at udfordringen ved at blive siddende i TDC som Plenti-direktør ‘måske ikke er stor nok i forhold til det,’ som han gerne vil.

Han er dog endnu ikke helt skarp på, hvad han vil, fortæller han til avisen.

“Men jeg vil gerne prøve kræfter med nogle andre udfordringer. Det kunne være en anden branche. Det kunne være nogle andre typer af virksomheder, hvor jeg kan arbejde med turnarounds eller digital transformation. Men det kan også være, at en kapitalfond har en interessant case,” siger Peter Mægbæk.

Plenti var i øvrigt det andet selskab, som Peter Mægbæk sælger til TDC. Han var i nemlig med til at stifte Fullrate, som TDC købte i 2009. Her fulgte Peter Mægbæk med over i TDC-koncernen og sad i fire år som Fullrate-direktør i TDC. 

Læs også:

Tre vigtige pointer om TDC's køb af Plenti: Hver mobilkunde har kostet 822 kroner

Efter salget af Plenti til TDC: Nu ulmer de kritiske røster - skabte Plenti reelt noget værdi på markedet?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere