Stort nedbrud:KMD arbejder på højtryk for at klarlægge omfanget og årsagen - rammer flere af selskabets kunder

Artikel top billede

Plenti-stifter Peter Mægbæk færdig som tele-topchef - forlader selskabet

Stifteren af det fremadstormende mobilselskab Plenti, Peter Mægbæk, forlader selskabet, der for et par måneder siden blev købt af TDC. Ind kommer i stedet TDC-veteran.

Stifteren af det danske mobilselskab Plent, 46-årige Peter Mægbæk, forlader selskabet, skriver Børsen.

Han afløses 1. december af 42-årige Claus Wamsler-Nielsen, der tidligere har arbejdet for både Telmore og TDC.

Det sker blot få måneder efter, at Plenti efter forrygende vækst efter etableringen i september blev købt af TDC, der betalte 74 millioner kroner for selskabet - som iøvrigt kun nåede at aflevere et enkelt regnskab, der viste et underskud på 46,9 millioner kroner og en negativ egenkapital.

Det kan du læse mere om her: Plenti-direktør skrev salgspapirer under klokken 07:20 i morges: "Der har været mange scenarier på bordet"

Peter Mægbæk siger til Børsen, at udfordringen ved at blive siddende i TDC som Plenti-direktør ‘måske ikke er stor nok i forhold til det,’ som han gerne vil.

Han er dog endnu ikke helt skarp på, hvad han vil, fortæller han til avisen.

“Men jeg vil gerne prøve kræfter med nogle andre udfordringer. Det kunne være en anden branche. Det kunne være nogle andre typer af virksomheder, hvor jeg kan arbejde med turnarounds eller digital transformation. Men det kan også være, at en kapitalfond har en interessant case,” siger Peter Mægbæk.

Plenti var i øvrigt det andet selskab, som Peter Mægbæk sælger til TDC. Han var i nemlig med til at stifte Fullrate, som TDC købte i 2009. Her fulgte Peter Mægbæk med over i TDC-koncernen og sad i fire år som Fullrate-direktør i TDC. 

Læs også:

Tre vigtige pointer om TDC's køb af Plenti: Hver mobilkunde har kostet 822 kroner

Efter salget af Plenti til TDC: Nu ulmer de kritiske røster - skabte Plenti reelt noget værdi på markedet?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere