Artikel top billede

Plenti-stifter Peter Mægbæk færdig som tele-topchef - forlader selskabet

Stifteren af det fremadstormende mobilselskab Plenti, Peter Mægbæk, forlader selskabet, der for et par måneder siden blev købt af TDC. Ind kommer i stedet TDC-veteran.

Stifteren af det danske mobilselskab Plent, 46-årige Peter Mægbæk, forlader selskabet, skriver Børsen.

Han afløses 1. december af 42-årige Claus Wamsler-Nielsen, der tidligere har arbejdet for både Telmore og TDC.

Det sker blot få måneder efter, at Plenti efter forrygende vækst efter etableringen i september blev købt af TDC, der betalte 74 millioner kroner for selskabet - som iøvrigt kun nåede at aflevere et enkelt regnskab, der viste et underskud på 46,9 millioner kroner og en negativ egenkapital.

Det kan du læse mere om her: Plenti-direktør skrev salgspapirer under klokken 07:20 i morges: "Der har været mange scenarier på bordet"

Peter Mægbæk siger til Børsen, at udfordringen ved at blive siddende i TDC som Plenti-direktør ‘måske ikke er stor nok i forhold til det,’ som han gerne vil.

Han er dog endnu ikke helt skarp på, hvad han vil, fortæller han til avisen.

“Men jeg vil gerne prøve kræfter med nogle andre udfordringer. Det kunne være en anden branche. Det kunne være nogle andre typer af virksomheder, hvor jeg kan arbejde med turnarounds eller digital transformation. Men det kan også være, at en kapitalfond har en interessant case,” siger Peter Mægbæk.

Plenti var i øvrigt det andet selskab, som Peter Mægbæk sælger til TDC. Han var i nemlig med til at stifte Fullrate, som TDC købte i 2009. Her fulgte Peter Mægbæk med over i TDC-koncernen og sad i fire år som Fullrate-direktør i TDC. 

Læs også:

Tre vigtige pointer om TDC's køb af Plenti: Hver mobilkunde har kostet 822 kroner

Efter salget af Plenti til TDC: Nu ulmer de kritiske røster - skabte Plenti reelt noget værdi på markedet?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere