Blue Line konkurs - fortsætter i nyt selskab

Hardwareselskabet Blue Line er erklæret konkurs og har skiftet navn til Selskabet af 22. juni 2004. En betalingsrestance satte selskabet i knibe, men direktør Niels Pedersen er sikker på, at den ny konstruktion bliver solid. Nu forhandles der med skyldneren.

Hardware-firmaet Blue Line er gået konkurs, men fortsætter under et nyt navn, nemlig Selskabet af 22. juni 2004.

Dermed forsøger stifter Niels Pedersen at redde stumperne, efter at der ikke er faldet betaling for en stor kontrakt. Det satte selskabet i økonomiske vanskeligheder, og Blue Line har nu måttet erklære sig konkurs.

- Vi har skiftet navn og vil nu lave en rekonstruktion, hvor vi etablerer et selskab med fokus på de bedste af kunderne. Der arbejdes intensivt på en løsning, og alt ser ud til at der en en fornuftig fremtid for et nyt selskab, siger Niels Pedersen.

Kunde ville ikke betale

Han fastholder, at selskabet ene og alene endte i denne situation, fordi en kunde uretmæssigt har tilbageholdt betalingerne.

Men der forhandles nu om en løsning, og afhængig af udfaldet af den sag samt muligheden for at få nye investorer ind, vil så mange som muligt af Blue Lines forretningsområder blive videreført.

-Vores industrielle it-afdeling vil med 100 procents sikkerhed blive videreført, og alt efter hvad vi får af råderum, vil vi også tage andre forretningsområder med, siger Niels Pedersen.

Et af Blue Lines store sats-områder har været Automotive IT, hvilket er pc-løsninger til brug i tog og busser.

Det er et område, som Niels Pedersen sent sidste år vurderede ville kunne skabe en trecifret millionomsætning. Han vil dog ikke på nuværende tidspunkt spå om, hvorvidt dette område også overlever.

På grund af de uafsluttede forhandlinger og rekonstruktions-aktiviteter er det heller ikke klart, hvor mange af selskabets 31 medarbejdere, der vil blive ført med over i det nye selskab.

Blue Line som blev stiftet i 1986 havde allerede før denne sag en anstrengt økonomi. Selskabet tabte 3,2 millioner kroner i 2003.

Niels Pedersen understreger dog, at selve driften gav overskud i indeværende regnskabsår, som afsluttes med udgangen af denne måned.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere