Stort nedbrud:KMD arbejder på højtryk for at klarlægge omfanget og årsagen - rammer flere af selskabets kunder

Artikel top billede

I 2018 er der blevet skudt over 76 milliarder kroner i nye kryptovalutaer: Over 800 af alle er uddøde

Der bliver investeret i nye cryptocoins som aldrig før. Sammenlignet med 2017 har 2018 allerede budt på tre gange så stor en investering i nye cryptocurrencies. Men mange af dem dør ud og er i dag mindre end en cent værd.

De såkaldte ICO's (initial coin offering eller initial currency offering) af nye kryptovalutaer skyder op over alt.

De nye digitale møntenheder opstår via ICO's, som folk kan skyde deres hårdt tjente penge i. Det kan sammenlignes lidt med en børsnotering, bortset fra at man altså ikke får aktier, men et antal digitale mønter.

Med dem i sin digitale pung, kan man så gå at håbe på, at de en dag bliver mange penge værd, som man for eksempel har set med Bitcoin, der dog har tabt en del af tidligere voldsomme vækstrater - men i dag stadig er over 42 tusinde kroner værd.

Og det virker til, at der er masser interesse om at ramme en af de nye kryptovalutaer, der kan gør én til digital mangemilliardær.

Således blev der i 2017 via ICO's rejst omkring 24 milliarder kroner - det tal er i første halvdel af 2018 allerede blevet over tredoblet og lyder på 76 milliarder kroner.

Det skriver CNBC.com.

Ifølge Coinmarketcap.com, der overvåger kryptovalutamarkedet, er der lige nu 1602 forskellige kryptovalutaenheder. Hjemmesiden opgører den samlede værdi for hele markedet til 1.7 billioner kroner.

Læs også: Bitcoin og andre kryptovalutaer bliver nærmest værdiløse om kort tid: Et kig i krystalkuglen for 2018

Over 800 er uddød

At ramme den næste Bitcoin, Ethereum eller Ripple ser dog ud til at være særdeles svært.

Deadcoins tracker cryptocoins, som den anser for at være døde med hensyn til, at de ikke er noget værd og forhandles til mindre end en cent. Ind til videre indeholder listen 829 forskellige digitale projekter med overskriften "Curated list of cryptocurrencies forgotten by this world."

På listen finder man farverige digitale mønter som CollegeCoin, Crapcoin eller lottocoin.

Ifølge Coinschedule har der siden 2016 være i alt 792 ICO's.

Læs også: Festen slut for bitcoin: Er dykket 62 procent siden december
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere