Patch-veteran angriber Windows-opdateringer i opsigtvækkende brev til Microsofts topledelse: "Alt dette er ikke acceptabelt - vi kan ikke fortsætte med status quo"

En patch-veteran har i et åbent brev til Microsofts topledelse, herunder Satya Nadella, opfordret til på det kraftigste, at Microsoft får gjort noget ved de massive Windows-opdateringsproblemer. Veteranen står selv bag en spørgeskemaundersøgelse, der tyder på, at folk er ved at være godt trætte og sure over de mange problemer.

Premium Kun for abonnenter

Det får du i artiklen

  • Forstå kritikken af Windows 10-opdateringerne
  • Indblik i det åbne brev fra en patch-veteran til Microsofts topledelse
  • Resultater fra en spørgeskemaundersøgelse om problemerne med Windows- og Windows 10-opdateringer
1.420
7:15 min
From: Susan Bradley

To: Mr. Satya Nadella, Mr. Carlos Picoto and Mr. Scott Guthrie

Dear Sirs:

I dag, hvor Windows 10 fylder tre år, skriver jeg til jer for at sikre, at I er opmærksomme på den utilfredshed jeres kunder har med de opdateringer, der bliver udgivet til Windows desktop og servere i de seneste måneder.

Kvaliteten af opdateringerne udgivet i især juli-måned har sat kunderne i et dilemma: Installer opdateringerne og konfronter problemer med applikationerne eller lad vær med at installere opdateringerne og lad maskinerne være udsat for angreb.

Sådan indleder patch-veteranen Susan Bradley, en mail til Microsofts internationale topledelse. Susan Bradley er netværks- og sikkerhedsrådgiver, moderator for hjemmesiden Patchmanagement.org og skriver om patches for hjemmesiden Askwoody.com.

Hun har også 18 såkaldte Microsoft MVP’er (Most Valuable Professional) på CV’et og er kendt som en ”legende blandt dem, der regelmæssigt støtter Microsoft-produkter.”

Men Susan Bradley, der ellers også både arbejder med Microsoft-software og er aktionær hos Microsoft, synes at være nået grænsen for sin tålmodighed, og hvad hun mener, er en passiv indstilling fra Microsoft, når det kommer til Windows-opdateringer, og især Windows 10-opdateringer.

Vil du gerne læse resten? Bliv abonnent

Hvad er Computerworld Premium? Se gratis artikel her

Allerede abonnent?

Øget indsigt i it og digitalisering. Premium klæder dig på til at træffe bedre beslutninger.

Et konkret overblik over it-markedet, nye tendenser samt konkrete råd og erfaringer fra danske beslutningstagere.

Råd og erfaringer fra danske CIO'er, analytikere og it-beslutningstagere. Samlet i 10-15 unikke artikler hver uge.

Prøv Premium i en måned

19,-

eksklusiv moms

Køb nu
1 måned 195,-
12 måneder 1.795,-

Første måned koster 19 kroner. Herefter er prisen 195 kroner pr. måned. Alle priser er eksl. moms. Med moms er prisen hhv. 23,75 kroner for første måned og herefter 243,75 kroner pr. måned samt 2.243,75 kroner for 12 måneder. Automatisk fornyelse af abonnement.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

0 Premium-indhold

Simcorp shanghajer ny CTO fra Microsoft: Thomas Hejlsberg skal styre milliardvirksomhedens cloud-transformation

1 Premium-indhold

Microsoft har snedig plan for at lokke stædige brugere væk fra Skype for Business: "Når vi vil flytte kunderne, er der som regel to muligheder: Enten er det pisk eller også er det gulerødder"

0 Premium-indhold

Interessen for kunstig intelligens er eksploderet: Her er næste års vitale øvelser, hvis du skal have succes med teknologien

0 Premium-indhold

Datatilsynet advarer: Denne simple mail-funktion er skyld i hver sjette danske GDPR-brud

0 Premium-indhold

Kendt dansk dataekspert får nyt job: Skal transformere den digitale forvaltning og forske i machine learning


Premium
Simcorp shanghajer ny CTO fra Microsoft: Thomas Hejlsberg skal styre milliardvirksomhedens cloud-transformation
I kampen for at komme succesfuldt i skyen har SimCorp ansat cloud-profilen, Thomas Hejlsberg. Han kommer fra en højtplaceret stilling hos Microsoft, og skal vise den danske virksomhed mod skyerne som ny CTO.
Computerworld
Gratis wifi på vej i 15 danske byer: Disse danske byer bliver del af europæisk wifi-initiativ
Femten danske byer er blevet udvalgt til at deltage i et EU-initiativ, der betyder, at borger og turister i byerne i løbet af de kommende år vil få adgang til gratis wifi.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwool, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Vil du snydes når du skal vælge printløsning?
Svaret er forhåbentlig/naturligvis nej, men sandheden er at det er et reelt problem for mange virksomheder. I langt de fleste tilfælde skrives der under på kontrakter, der binder virksomheder til unødigt kostbare og langvarige leasing og lejeforløb, og underskriften er desværre bindende. Derfor – der er mange penge at spare ved at få den rigtige rådgivning og sætte sig ind i aftalerne, og vi har samlet 5 gode råd i dette whitepaper.