Artikel top billede

(Foto: gratis /)

Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter

Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.

Flere og virksomheder ændrer spillereglerne for, hvordan den traditionelle jobannonce skal lyde. Virksomhederne ønsker at skille sig ud for på denne måde opfange interessen hos kandidaterne.

Her er nogle bud på virksomheder, som tænker ud af boksen og bryder med den mere traditionelle annonceoverskrift.

Grundejernes Investeringsfond søger en systemudvikler, København

Systemudvikler i GI – meget mere end 01001001 01010100, København”

Om formiddagen drøfter du fx sammen med en kollega systemforbedringer og aftaler, hvem af jer der afprøver hvad. Om eftermiddagen udvikler du måske nogle nye tilpasninger og sørger også for, at de bliver dokumenteret. Det kan også være, du deltager i et tværgående projekt sammen med hele it-holdet, hvorefter I aftaler det videre forløb.

Vi vil tiltrække dig ved at tilbyde moderne teknologi som dit arbejdsværktøj, mulighed for efteruddannelse, hjemmelavet og sund frokost, personaleforening, attraktive lokaler i det indre København, og en lønpakke, der modsvarer dit værd, kombineret med mulighed for at have et liv ved siden af arbejdet.

Hvis du synes, at det lyder spændende så læs hele jobannoncen her

DMI søger en it-operatør, København

”IT-operatør med øjne på stilke til Danmarks Meteorologiske Institut (DMI)”

Du bliver en del af DMIs operatørteam og skal sammen med dygtige kolleger varetage 24/7-overvågning og -drift af vores operationelle IT-løsninger, herunder applikationer, servere, netværk, nationale og internationale kommunikationslinjer.

Du er endvidere med til at servicere såvel eksterne/interne kunder som brugere i forbindelse med løsningen af tekniske problemer. Som IT-operatør skal din indsats være med til at sikre, at vi har en effektiv overvågningsfunktion og en god driftsstabilitet.

Læs mere om jobbet her

EFK søger en sikkerhedsansvarlig konsulent til it-afdeling, København

”Sikkerhedsekspert, koordinator og projektleder i ét?”

Vil du arbejde med IT- og informationssikkerhed? Brænder du for ISO2700x? Kan du drive OG være ekspert?

EKF søger en sikkerhedsansvarlig konsulent til vores IT-afdeling. IT-afdelingen består af 9 medarbejdere – og som led i vores nye strategi søger vi flere nye kollegaer. Vores IT-strategi går på forenkling og standardisering, hvor det er hensigtsmæssigt – men også på at bygge gode og passende digitale løsninger til at understøtte vores forretning med teknologi og processer, der passer til årstallet. Afdelingen har et godt og åbent samarbejde, hvor engagement og indflydelse følges ad.

Læs mere om jobbet her

Swush.com søger en webudvikler, København

”Webudvikler til spilvirksomhed med vokseværk”

Vores vision er at gøre sport sjovere igennem engagerende og brugervenlige managerspil, og det vil vi meget gerne have dig til at hjælpe os med.

Du vil indgå i et mindre udviklingsteam, hvor du sammen med dine kollegaer arbejder med udvikling af vores eksisterende og kommende managerspil. Udover spiludvikling består arbejdet af integration til partnere, samt udvikling af systemer til kunde- og spiladministration.

Stillingen indebærer primært backend-udvikling. Du vil være med til at skabe dine egne opgaver, og vi er åbne for nye teknologier og ideer, der giver vores brugere en sjov spiloplevelse.

Læs hele jobannoncen her

ZBC søger en underviser, Ringsted

”Har du gode IT-kompetencer, og kunne du tænke dig at formidle din viden til nysgerrige IT-supporter- og datateknikerelever?

Som underviser på data- og kommunikationsuddannelsen udvikler, tilrettelægger og gennemfører du den praktiske og teoretiske undervisning i tæt samarbejde med dine kolleger. Du er med til at give eleverne en solid og grundig uddannelse på et højt fagligt niveau. Vi arbejder typisk med projektforløb på 1-2 uger ad gangen. Nogle fag køres selvstændigt og andre tværfagligt. Du tilpasser både dine forløb alene og i samarbejde med dine 25 kolleger.

Læs mere om jobbet her.

Jobindex søger en databaseadministator for Itadel, Viby J

”Databaseadministrator med forkærlighed for SQL”

I Itadel har vi skiftet ensomme konsulentopgaver ud med samarbejde. Du bliver derfor en del af et fantastisk team af databaseadministratorer, som sammen hjælper vores kunder remote fra vores egne kontorer i Aarhus og København. Skal du med på holdet?

Som databaseadministrator får du din hverdag i Microsoft SQL-afdelingen. Her arbejder du tæt sammen med 9 andre databaseadministratorer, som er nogle af landets absolut dygtigste. Vi arbejder med DevOps i krydsfeltet mellem drift og implementering, og din hovedopgave bliver at drifte Microsoft SQL-servere for vores kunder samt rådgive dem i processen.

Læs mere om jobbet hos Itadel her

Teracom søger en netværksarkitekt, Taastrup

”Spillende netværksarkitekt”

En af Danmarks mest spændende tekniske virksomheder har brug for en spillende netværksarkitekt ud over det sædvanlige. Vi står overfor en spændende fremtid inden for flere områder, der spænder lige fra broadcast og transmission af radio- og tv-signaler til missions-kritisk kommunikations- og IoT-løsninger, der inkluderer masser af netværk, IT og datacenter.

Som vores nye kollega i IT-afdelingen der pt. tæller 9 mænd, kan vi tilbyde dig en hverdag og fremtid fyldt med udfordringer, hvor engagement og frihed er de bærende faktorer. Det er vigtigt, at vi har det sjovt, mens vi arbejder, vi har et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og en positiv og humoristisk omgangstone.

Læs mere her

Hvis disse stillinger ikke fanger din interessere, kan du finde mange andre spændende jobstillinger på it-jobbank. Klik her

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere? Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge nu

Spændende arbejdspladser som Magasin, Telmore og Banedanmark er lige nu på jagt efter it-folk. Søg en af stillingerne her.

Skynd dig før sommerferien begynder - her er 10 stillinger, du kan søge netop nu
Skal du gå på sommerferie med et nyt job på hånden - så tjek disse 10 it-stillinger, der er ledige lige nu
Nu kan du blive it-ansvarlig for det danske kongehus: Se om du er kvalificeret til jobbet her
Vi har fundet 10 fristende it-stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu