Artikel top billede

Amazon forventes at lancere op til otte nye Alexa-produkter: Snart kan du måske tale med din microbølgeovn

Måske kan du snart sige "Hello Alexa" til flere af dine gadgets end bare din højtaler. Noget tyder nemlig på, at Amazon muligvis er klar med op til otte nye Alexa-produkter.

Den amerikanske it-gigant Amazon forventes at lancere op til otte nye Alexa-produkter, skriver The Verge.

De nye stemmekontrolleret enheder vil eftersigende omfatte blandt andet en microbølgeovn og en række musikudstyr som en forstærker og en subwoofer.

Læs også: Test: Amazon Alexa er en nem genvej til det smarte hjem, du drømmer om

Ifølge det amerikanske medie vil Amazon allerede være klar til at præsentere de nye produkter senere på måneden.

Det ser dog ikke ud til at alle otto produkter vil kunne stemmestyres direkte. The Verge skriver, at nogle af produkterne muligvis bare vil have mulighed for at være forbindet med et Alexa-produkt.

Alexa-højtaler er allerede et hit

Og der er da også god grund til at arbejde videre med flere Alexa-produkter for den amerikanske it-gigant.

Den nuværende Alexa-højtaler er nemlig allerede et gigantisk hit, der har tjent mange penge til virksomheden, der med højtaleren udfordereder andre højtalerproducenter som eksempelvis Sonos.

I det seneste regnskab fra Amazon tilskriver selskabet selv det historisk store overskud, at salget af Alexa højtalere gik over al forventing.

Det kan du læse mere om her: Amazon præsenterer rekord-regnskab: Den digitale assistent Alexa er et gigant-hit
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere