Artikel top billede

Amazon forventes at lancere op til otte nye Alexa-produkter: Snart kan du måske tale med din microbølgeovn

Måske kan du snart sige "Hello Alexa" til flere af dine gadgets end bare din højtaler. Noget tyder nemlig på, at Amazon muligvis er klar med op til otte nye Alexa-produkter.

Den amerikanske it-gigant Amazon forventes at lancere op til otte nye Alexa-produkter, skriver The Verge.

De nye stemmekontrolleret enheder vil eftersigende omfatte blandt andet en microbølgeovn og en række musikudstyr som en forstærker og en subwoofer.

Læs også: Test: Amazon Alexa er en nem genvej til det smarte hjem, du drømmer om

Ifølge det amerikanske medie vil Amazon allerede være klar til at præsentere de nye produkter senere på måneden.

Det ser dog ikke ud til at alle otto produkter vil kunne stemmestyres direkte. The Verge skriver, at nogle af produkterne muligvis bare vil have mulighed for at være forbindet med et Alexa-produkt.

Alexa-højtaler er allerede et hit

Og der er da også god grund til at arbejde videre med flere Alexa-produkter for den amerikanske it-gigant.

Den nuværende Alexa-højtaler er nemlig allerede et gigantisk hit, der har tjent mange penge til virksomheden, der med højtaleren udfordereder andre højtalerproducenter som eksempelvis Sonos.

I det seneste regnskab fra Amazon tilskriver selskabet selv det historisk store overskud, at salget af Alexa højtalere gik over al forventing.

Det kan du læse mere om her: Amazon præsenterer rekord-regnskab: Den digitale assistent Alexa er et gigant-hit
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere