Topnyhed:David Heinemeier Hansson vinder IT-Prisen 2023

Artikel top billede

(Foto: PFA)

PFA Pension henter topchef fra KMD-selskab som ny CIO

Topchefen for KMD-ejede Edlund bliver PFA Pensions nye CIO. Pensionsselskabet har været uden it-direktør siden Kristian Hjort Madsen skiftede til Alm. Brand i midten af september.

Efter mere end fem måneders søgen har PFA Pension fundet afløseren for pensionskassens tidligere CIO, Kristian Hjort Madsen, der i midten af juli meldte sit skifte til Alm. Brand ud.

Her startede Kristian Hjort Madsen i midten af september, så PFA Pension har i praksis været uden it-direktør i over to måneder, og det kommer til at fortsætte lidt nu.

Manden er fundet, men han tiltræder først 1. januar.

Læs også: Derfor forlader CIO Kristian Hjort-Madsen PFA Pension efter mindre end to år på posten: Fik "et tilbud, som jeg ikke kunne sige nej til"

PFA Pensions nye direktør for data og it bliver Morten Bruun Steiner, der netop er stoppet i stillingen som administrerende direktør fra det KMD-ejede it-selskab Edlund.

Det kan du læse mere om her: KMD-ejet softwarehus skifter topchef: Forfremmer økonomidirektøren

"Efter at have arbejdet som leverandør og rådgiver for den finansielle sektor igennem min karriere, så glæder jeg mig helt vildt til at komme over på kundesiden og få mulighed – og ansvar - for at eksekvere de strategiske beslutninger i bund. Samtidig er Liv & Pension en branche i voldsom transformation og et af de absolut mest spændende steder at være i øjeblikket," siger Morten Bruun Steinar i pressemeddelelse, der fortsætter:

"Et selskab som PFA har så meget viden og data, og hvis vi formår at udnytte de teknologiske muligheder, kan vi gøre en kæmpe forskel for vores kunder og samfundet inden for eksempelvis forebyggelse af livsstilssygdomme,” siger Morten Bruun Steiner."

Læs også: Dansk top-CIO i gang med de første 100 dage i koncernledelsen hos Alm. Brand: Vil skabe Danmarks fedeste it-arbejdsplads

Har allerede været leverandør for PFA Pension

Morten Bruun Steiner er 57 år og uddannet som ingeniør.

Han kender allerede til PFA, da Edlund er leverandør til platformen PFA Plus, som pensionsselskabets markedsrenteprodukter ligger på.

Læs også: Ny Alm. Brand-CIO skal samle hele forretningen i én cloud-platform: "Det tænder en nørd som jeg på"

Koncerndirektør for produkter og udvikling i PFA Pensions, Mads Kaagaard, er ikke i tvivl om, at Morten Bruun Steinars erfaringer fra Edlunds samarbejde med PFA Pension vil komme den nye it-direktør til gode i sin nye stilling.

"Han har rigtig lang erfaring inden for it-løsninger til den finansielle sektor - og også helt nede i maven af PFA. Samtidig er han som person kendetegnet ved et højt energiniveau, stort drive og engagement. Morten (Steiner Bruun, red.) brænder for det, han laver, og jeg er ikke i tvivl om, at han kommer til at bidrage til at sætte yderligere fart på vores ambitiøse digitaliserings-agenda, som skal sikre, at vi leverer de bedst mulige produkter til vores kunder til de lavest mulige omkostninger," lyder det i pressemeddelelsen fra Mads Kaagaard.

Læs også: En af Danmarks bedste CIO'er stopper: Tiltræder i nyt job til november
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere