Artikel top billede

(Foto: PFA)

PFA Pension henter topchef fra KMD-selskab som ny CIO

Topchefen for KMD-ejede Edlund bliver PFA Pensions nye CIO. Pensionsselskabet har været uden it-direktør siden Kristian Hjort Madsen skiftede til Alm. Brand i midten af september.

Efter mere end fem måneders søgen har PFA Pension fundet afløseren for pensionskassens tidligere CIO, Kristian Hjort Madsen, der i midten af juli meldte sit skifte til Alm. Brand ud.

Her startede Kristian Hjort Madsen i midten af september, så PFA Pension har i praksis været uden it-direktør i over to måneder, og det kommer til at fortsætte lidt nu.

Manden er fundet, men han tiltræder først 1. januar.

Læs også: Derfor forlader CIO Kristian Hjort-Madsen PFA Pension efter mindre end to år på posten: Fik "et tilbud, som jeg ikke kunne sige nej til"

PFA Pensions nye direktør for data og it bliver Morten Bruun Steiner, der netop er stoppet i stillingen som administrerende direktør fra det KMD-ejede it-selskab Edlund.

Det kan du læse mere om her: KMD-ejet softwarehus skifter topchef: Forfremmer økonomidirektøren

"Efter at have arbejdet som leverandør og rådgiver for den finansielle sektor igennem min karriere, så glæder jeg mig helt vildt til at komme over på kundesiden og få mulighed – og ansvar - for at eksekvere de strategiske beslutninger i bund. Samtidig er Liv & Pension en branche i voldsom transformation og et af de absolut mest spændende steder at være i øjeblikket," siger Morten Bruun Steinar i pressemeddelelse, der fortsætter:

"Et selskab som PFA har så meget viden og data, og hvis vi formår at udnytte de teknologiske muligheder, kan vi gøre en kæmpe forskel for vores kunder og samfundet inden for eksempelvis forebyggelse af livsstilssygdomme,” siger Morten Bruun Steiner."

Læs også: Dansk top-CIO i gang med de første 100 dage i koncernledelsen hos Alm. Brand: Vil skabe Danmarks fedeste it-arbejdsplads

Har allerede været leverandør for PFA Pension

Morten Bruun Steiner er 57 år og uddannet som ingeniør.

Han kender allerede til PFA, da Edlund er leverandør til platformen PFA Plus, som pensionsselskabets markedsrenteprodukter ligger på.

Læs også: Ny Alm. Brand-CIO skal samle hele forretningen i én cloud-platform: "Det tænder en nørd som jeg på"

Koncerndirektør for produkter og udvikling i PFA Pensions, Mads Kaagaard, er ikke i tvivl om, at Morten Bruun Steinars erfaringer fra Edlunds samarbejde med PFA Pension vil komme den nye it-direktør til gode i sin nye stilling.

"Han har rigtig lang erfaring inden for it-løsninger til den finansielle sektor - og også helt nede i maven af PFA. Samtidig er han som person kendetegnet ved et højt energiniveau, stort drive og engagement. Morten (Steiner Bruun, red.) brænder for det, han laver, og jeg er ikke i tvivl om, at han kommer til at bidrage til at sætte yderligere fart på vores ambitiøse digitaliserings-agenda, som skal sikre, at vi leverer de bedst mulige produkter til vores kunder til de lavest mulige omkostninger," lyder det i pressemeddelelsen fra Mads Kaagaard.

Læs også: En af Danmarks bedste CIO'er stopper: Tiltræder i nyt job til november




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere