Artikel top billede

PFA Pension henter topchef fra KMD-selskab som ny CIO

Topchefen for KMD-ejede Edlund bliver PFA Pensions nye CIO. Pensionsselskabet har været uden it-direktør siden Kristian Hjort Madsen skiftede til Alm. Brand i midten af september.

Efter mere end fem måneders søgen har PFA Pension fundet afløseren for pensionskassens tidligere CIO, Kristian Hjort Madsen, der i midten af juli meldte sit skifte til Alm. Brand ud.

Her startede Kristian Hjort Madsen i midten af september, så PFA Pension har i praksis været uden it-direktør i over to måneder, og det kommer til at fortsætte lidt nu.

Manden er fundet, men han tiltræder først 1. januar.

Læs også: Derfor forlader CIO Kristian Hjort-Madsen PFA Pension efter mindre end to år på posten: Fik "et tilbud, som jeg ikke kunne sige nej til"

PFA Pensions nye direktør for data og it bliver Morten Bruun Steiner, der netop er stoppet i stillingen som administrerende direktør fra det KMD-ejede it-selskab Edlund.

Det kan du læse mere om her: KMD-ejet softwarehus skifter topchef: Forfremmer økonomidirektøren

"Efter at have arbejdet som leverandør og rådgiver for den finansielle sektor igennem min karriere, så glæder jeg mig helt vildt til at komme over på kundesiden og få mulighed – og ansvar - for at eksekvere de strategiske beslutninger i bund. Samtidig er Liv & Pension en branche i voldsom transformation og et af de absolut mest spændende steder at være i øjeblikket," siger Morten Bruun Steinar i pressemeddelelse, der fortsætter:

"Et selskab som PFA har så meget viden og data, og hvis vi formår at udnytte de teknologiske muligheder, kan vi gøre en kæmpe forskel for vores kunder og samfundet inden for eksempelvis forebyggelse af livsstilssygdomme,” siger Morten Bruun Steiner."

Læs også: Dansk top-CIO i gang med de første 100 dage i koncernledelsen hos Alm. Brand: Vil skabe Danmarks fedeste it-arbejdsplads

Har allerede været leverandør for PFA Pension

Morten Bruun Steiner er 57 år og uddannet som ingeniør.

Han kender allerede til PFA, da Edlund er leverandør til platformen PFA Plus, som pensionsselskabets markedsrenteprodukter ligger på.

Læs også: Ny Alm. Brand-CIO skal samle hele forretningen i én cloud-platform: "Det tænder en nørd som jeg på"

Koncerndirektør for produkter og udvikling i PFA Pensions, Mads Kaagaard, er ikke i tvivl om, at Morten Bruun Steinars erfaringer fra Edlunds samarbejde med PFA Pension vil komme den nye it-direktør til gode i sin nye stilling.

"Han har rigtig lang erfaring inden for it-løsninger til den finansielle sektor - og også helt nede i maven af PFA. Samtidig er han som person kendetegnet ved et højt energiniveau, stort drive og engagement. Morten (Steiner Bruun, red.) brænder for det, han laver, og jeg er ikke i tvivl om, at han kommer til at bidrage til at sætte yderligere fart på vores ambitiøse digitaliserings-agenda, som skal sikre, at vi leverer de bedst mulige produkter til vores kunder til de lavest mulige omkostninger," lyder det i pressemeddelelsen fra Mads Kaagaard.

Læs også: En af Danmarks bedste CIO'er stopper: Tiltræder i nyt job til november
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere