Kristian Hjort-Madsen er ny CIO hos Alm. Brand, hvor han bliver en del af koncernledelsen. Foto: Christoffer Lund-Hansen

Dansk top-CIO i gang med de første 100 dage i koncernledelsen hos Alm. Brand: Vil skabe Danmarks fedeste it-arbejdsplads

Interview: Kristian Hjort-Madsen er trådt ind i koncernledelsen hos Alm. Brand med en klar vision: "Vi skal være Danmarks fedeste sted at være it-medarbejder," lyder den bastante melding fra bank- og forsikringselskabets nye CIO.

Premium Kun for abonnenter

Det får du i artiklen

  • Læs hvordan den nye Alm. Brand-CIO vil gøre bank- og forsikringsselskabet til Danmarks mest attraktive it-arbejdsplads
  • Indblik i Kristian Hjort-Madsens planer for den teknologiske fremtid i Alm. Brand
  • Se hvad den nye CIO har fået den første tid i sit nye job til at gå med
  • Bliv klogere på Kristian Hjort-Madsens rolle som en del af koncernledelsen hos Alm. Brand
1.103
5:45 min
Det var egentlig meningen, at Kristian Hjort-Madsen, først skulle tiltræde sit nye job hos Alm. Brand 1. november, men top-CIO'en, der er i foråret var med i opløbet om at blive kåret som Årets CIO 2018, er tyvstartet.

Først blev datoen for tiltrædelsen hos bank- og forsikringsselskabet fremrykket til 1. oktober, men Kristian Hjort-Madsen kunne heller ikke vente til den dato, så da han stoppede en fredag i midten af september hos PFA, startede han mandagen efter hos Alm. Brand.

Ligesom forgængeren Thomas Erichsen, der i dag er hos Topdanmark, bliver Kristian Hjort-Madsen en af de få CIO'er i Danmark, som sidder med i den fem mand-store koncernledelse i en af landets største virksomheder.

Den position vil Kristian Hjort-Madsen bruge til at opfylde ambitionen om at gøre Alm. Brand til Danmarks mest attraktive it-arbejdsplads.

fuld adgang til Computerworld Premium

Vælg det abonnement, der passer til dig eller din virksomhed

Vælg abonnement

Hvad er Premium?

Betalingskort

Prøv Computerworld Premium

1 måned for 19kr. Herefter 295kr/mdr.

Få fuld adgang til Computerworld Premium i 12 måneder for 2.195 kr.

Mulighed for faktura og EAN betaling

Vil du hellere snakke med os?


Premium velkomsttilbud

Tilmelder du dig Premium sender vi dig via mail de tre seneste udgivelser af Computerworld - fyldt med unikke artikler, reportager og analyser af krydsfeltet mellem teknologi, ledelse og forretning

Link til udgivelserne sendes via mail umiddelbart efter der er købt adgang til Premium. Udgivelserne leveres digitalt.

Computerworlds udgivelser

Ingen binding - kan opsiges når som helst. Abonnement fornyes automatisk.

Allerede abonnent?

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
"Jeg er nok blandt de 10 personer i Dinero, der har haft det sværest i de seneste måneder. Det er dog noget, som jeg har forsøgt at skjule. Jeg har hanket op i mig selv og forsøgt at se glad og optimistisk ud"
Af alle vores ansatte, så er jeg nok blandt de 10 personer i Dinero, der har haft det sværest i de seneste måneder. Det er dog noget, som jeg har forsøgt at skjule. Jeg har hanket op i mig selv og forsøgt at se glad og optimistisk ud, selv om jeg ikke altid har været det.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Gør dine medarbejdere til et aktiv i sikkerhedsarbejdet
Vi glemmer hurtigt gode råd og sikkerhedskurser. Men sådan behøver det ikke at være. Moderne træning, opfølgning og simulationer skaber en sikkerhedsorienteret kultur, som minimerer risikoen for, at din virksomhed rammes af ødelæggende cyberangreb.