Artikel top billede

Kristian Hjort-Madsen er ny CIO hos Alm. Brand, hvor han bliver en del af koncernledelsen. Foto: Christoffer Lund-Hansen

Dansk top-CIO i gang med de første 100 dage i koncernledelsen hos Alm. Brand: Vil skabe Danmarks fedeste it-arbejdsplads

Interview: Kristian Hjort-Madsen er trådt ind i koncernledelsen hos Alm. Brand med en klar vision: "Vi skal være Danmarks fedeste sted at være it-medarbejder," lyder den bastante melding fra bank- og forsikringselskabets nye CIO.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs hvordan den nye Alm. Brand-CIO vil gøre bank- og forsikringsselskabet til Danmarks mest attraktive it-arbejdsplads
  • Indblik i Kristian Hjort-Madsens planer for den teknologiske fremtid i Alm. Brand
  • Se hvad den nye CIO har fået den første tid i sit nye job til at gå med
  • Bliv klogere på Kristian Hjort-Madsens rolle som en del af koncernledelsen hos Alm. Brand
1.103
5:45 min
Det var egentlig meningen, at Kristian Hjort-Madsen, først skulle tiltræde sit nye job hos Alm. Brand 1. november, men top-CIO'en, der er i foråret var med i opløbet om at blive kåret som Årets CIO 2018, er tyvstartet.

Først blev datoen for tiltrædelsen hos bank- og forsikringsselskabet fremrykket til 1. oktober, men Kristian Hjort-Madsen kunne heller ikke vente til den dato, så da han stoppede en fredag i midten af september hos PFA, startede han mandagen efter hos Alm. Brand.

Ligesom forgængeren Thomas Erichsen, der i dag er hos Topdanmark, bliver Kristian Hjort-Madsen en af de få CIO'er i Danmark, som sidder med i den fem mand-store koncernledelse i en af landets største virksomheder.

Den position vil Kristian Hjort-Madsen bruge til at opfylde ambitionen om at gøre Alm. Brand til Danmarks mest attraktive it-arbejdsplads.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter