Artikel top billede

Seneste læk levner ikke meget til fantasien: Her er Samsungs kommende S10 smartphone

Nyeste læk viser det hele frem: Samsungs kommende Galaxy S10 kollektion ser lovende ud

Det er snart ni år siden, at den første Samsung Galaxy S toptelefon blev til – men det er nu blevet tid til nummer 10 i rækken af Galaxy-telefoner.

Et kuld af Galaxy S10 telefoner får deres debut den 20. februar.

Knap en måned før offentliggørelsen, begynder det at pible med læk, om hvad Samsung har i sinde at markere sig med i deres nye stjernetelefoner. Seneste læk fra mediet AllAbout Samsung levner ikke meget til fantasien ved at vise, hvordan Galaxy S10 og en større Galaxy S10 Plus vil se ud. Det skriver the Verge.

På billederne ses det, der formentlig vil blive kaldt et ’Infinity-O’ display – et storlærred på enten 6,1” eller 6,4” i den større plusmodel, som fylder nærmest hele fronten på mobilen.

Den udskældte ’notch’, hakket øverst på displayet som Apples iPhone X var med til at gøre populær, er helt vraget her – i stedet lader Samsung frontkameraet få sig et kighul oppe i øverste højre hjørne.

Ud over skønhedspletten på displayet, vil Samsungs nye stjerner byde på en usynlig feature i form af en fingeraftrykslæser gemt under selve displayet. En feature som de kinesiske mobilproducneter Huawei og OnePlus har bragt til markedet i løbet af 2018.

Bagpå telefonen byder Samsung bogstavelig talt på en stribe kameraer. Her er hele tre kameramoduler og nogle enkelte sensorer samlet sammen på rad og række. Der vil sandsynligvis være både tele-, normal- og ultravidvinkeloptik at finde her – ligesom i efterårets Huawei-topmobil, Mate 20 Pro.

Læs også: Ugen i tech: Samsungs kommende S10-stjernemobil debuterer før tid / Nu vil Google og Amazon med dig på toilet / Fremtidens skærm samler man selv, og det er genialt / Elon Musks nye raket er ren 50’er sci-fi

Særlig software og et par overraskelser

Mens Samsung omsider synes at give årets S-kuld et nyt look, er der også nyheder at spore i selve softwaren, som udover at byde på et nyt, langt mere minimalistisk look også bør byde på den nyeste version af Android-styresystemet, Android 9 Pie.

Ydermere synes Samsung at slå et slag for kryptovalutaerne ved at inkludere en digital krypto-tegnebog ombord på mobilen, som kan lagre kryptovalutaer som Ethereum.

Nogle øvrige overraskelser er også på tapetet fra Samsung, som ifølge verserende rygter også vil benytte lanceringseventet 20. februar til at løfte sløret for en 5G-hypermobil med 6,7 tommer display og et seksdobbelt kamera ombord, mens selskabets foldbare smartphone-prototype vil vises yderlige frem.

Se også: Samsung slipper ny topprocessor løs – så meget kraftigere bliver forårets toptelefoner fra selskabet




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere